|

Salut TPU! Recent am comandat o rozeta de pe internet.Ar trebui sa intampin probleme la ridicare coletului?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu este ilegala detinerea rozetei, asa ca n-o sa ai probleme la ridicare.
In schimb sunt ilegale purtarea in anumite locuri si la anumite evenimente si folosirea fara drept, conform Codului penal, citez:
"ART.372. Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase  
  (1) Fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun:
a) cuţitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire;  
b) arme neletale care nu sunt supuse autorizării ori dispozitive pentru şocuri electrice;  
c) substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.  
  (2) Folosirea, fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri de distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun a obiectelor sau substanţelor prevăzute în alin. (1) se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.
  (3) Portul, fără drept, al obiectelor sau substanţelor prevăzute în alin. (1) în sediul autorităţilor publice, instituţiilor publice sau al altor persoane juridice de interes public ori în spaţiile rezervate desfăşurării procesului electoral se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă."

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde si de unde ai comandat. In mod normal nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La ridicarea coletul nu. Doar daca esti prins cu ea pe strada. Vrei sa spargi nuci?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am comandat de pe military-shop un spray cu piper si chiar daca nu am 18 ani nu am intampinat probleme. acum nu stiu despre rozeta ca acolo e deja arma alba

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează