| steveisnumberone a întrebat:

Salut,trebuie să am vreo vârstă minimă ca să ridic un produs dintr-un showroom eMag, cică trebuie să am 16 ani ca să-mi fac un cont eMag și să ridic un produs dintr-un showroom. Vreau să-mi iau de Black Friday din showroom de la eMag un laptop de gaming,Asus TUF A17, cu AMD Ryzen 7, Nvidia GeForce GTX 1650, ecran de 17, 3 inchi, 144hz,1TB SSD, 8GB RAM, la 4200 lei, oricum atunci de Black Friday mai ieftinesc ei cu câteva sute de lei laptop-ul. Menționez că mai am 2 luni până fac 16 ani,iar eu vreau să-l cumpăr musai luna viitoare de Black Friday,că m-am săturat să aștept întreg anul să strâng cu greu bani. Ce ar trebui să fac? Să-l rezerv și să-l cumpăr din showroom împreună cu unul din părinții mei sau să mă orientez după același brand și model de laptop,care să aibă specificații diferite și să-l comand acasă. Am nevoie rapid de un răspuns bun și serios, nu am chef de glume! Dau fundă!

Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Daca vrei ceva pentru gamming, ia-ti un PC ca-i mai adecvat decat un laptop.
Laptopurile sunt mult prea scumpe pentru joaca copiilor, fiind destinate adultilor, pentru curusuri la facultate, inginerilor, contabililor sau celor care luccreaza acasa si trebuie sa duca cu ei un computer ca sa prezinte lucrari sau ce au nevoie, clientilor sau sefilor.
In magazin, este bine sa mergi cu un adult care semneaza si ridica, cu toata raspudnerea marfa care are garantie, fiindca tu ai numai 15 ani de Black friday.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cheama un prieten major daca ai sau un vecin.

| steveisnumberone explică (pentru Jassmina):

Anyway,categoriile de gaming sau office depinde de fiecare pentru ce vrea să utilizeze, mai există oameni pe lumea asta care se joacă și de laptop-uri; am încercat în trecut să-mi fac un desktop dar n-am reușit din cauza tehnicii și a spațiului, de asta am ales această variantă mai abstractă cu laptop-ul, văd eu cum fac. Îți mulțumesc pentru opinia ta!