|

Salut, vreau sa comand ceva de pe amazon, e vreo diferenta intre amazon.uk si amazon.com? sau nu conteaza de pe care comand? Vreau sa stiu daca platesc ceva in plus.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Este. Amazon com e din america si uk e din Anglia. Eu am comandat din amazon.com si amaxon.es nu e tot aceeasi chestie. Doar logistica e la fel numa ca sant tari diferite

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca iti faci cont pe amazon.co.uk pe cel englezesc si vei vrea sa faci comanda candva si pe cel din America, contul tau este acelasi, nu trebuie sa-ti refaci un nou cont.
Pe Amazonul din SUA nu poti comanda multe decat carti, cd-uri, dvd-uri, albume, in rest pe cel englezesc poti comanda cam orice, oricum cand produsele sunt puse in cos te anunta acolo care livreaza spre Romania si care nu. Eu am comandat de pe toate cele 3 amazoane, sa zic asa, cel nemtesc, englezesc si cel din SUA, nu am avut probleme de livrare.
La cel din SUA comandasem un album foto prin curier rapid, in 4 zile mi-a venit acasa fara nici o alta taxa, chiar daca platisem mult livrarea.
La cel din Germania si Anglia nu se platesc taxe, tot ce e in UE iti vin prin Posta Romana sau daca ai dori sa alegi curier iti va veni mai repede, cu toate nu recomand, platesti mai mult decat produsul. Produsele vin in 5-14 zile lucratoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, amazon.com e din america, presupun ca is taxe de livrare mai mari.
amazon.co.uk e din UK, da de acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează