|

Salut
Vreau sa cumpar un Pc de pe olx cu comanda
" livrare cu verificare stare:utilizat "
La detalii spune
Stare perfecta de functionare... fara hdd?
Daca e sa ma inteleg cu "el/ea" si comand pana la urma.
Cand o sa ajunga coletu o sa am 5 min sa ma uit la colet sa vad daca e ceea ce am comandat dupa care platesc daca e ceea ce am comandat?
Acum la ce sa ma uit mai exact la pc Sa spunem ca aree aceeasi carcasa dar de unde stiu eu ce are in interior? Nam timp destul sa ma duc pana acasa sa vad daca potneste?
Sau daca constat cand ajung acasa cu Pc ca nu se aprinde deloc ce sa fac in momentu ala? Va rog expicatimi ca nu le am cu din astea

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Livrare cu verificare inseamna ca deschizi coletul sa vezi ca e un PC acolo si nu o caramida. Nu sta niciun curier dupa tine sa deschizi PC sa il verifici samd

| a răspuns:

Mai bine chemi pe cineva care se pricepe si, eventual, il platesti acolo cu o suma mica, 20-30 de lei ca sa se uite el si ca sa faca proba. Daca alegi livrare cu verificare, da, vei avea cateva minute pentru a vedea daca produsul este in regula. Chiar si asa, sa stii ca exista posibilitatea sa iti iei teapa pentru ca nu te poti convinge, in timpul ala scurt, daca produsul este in perfecta stare de functionalitate sau nu. Daca deschizi coletul si ai dubii si/sau observi ca ceva e in neregula, poti refuza. Pur si simplu ii spui curierului ca nu e ceea ce ai vazut pe olx si, in consecinta, nu vrei sa il iei.