|

Salut, vreau sa imi comand un palton de pe site-ul Wish, ma intrebam daca e de incredere si daca de exemplu, marimea nu corespunde se poate rambursa? Cei care ati mai comandat imbracaminte/incaltaminte de pe acest site ce feedback puteti sa-mi dati?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Wish.com, e site real, cu produse adevarate, si-ti vin acasa.

Uneori scrie clar: produsul gratuit, dar transportul costa. Pe Wish trebuie sa citesti tot ce scrie la descriere, de ex. hard disk 10 TB la 2 euro? Nu, scrie clar ca e doar carcasa, hard diskul trebuind sa-l adaugi tu personal. Deci: casca bine ochii la ce scrie!

Si nu e obligatoriu mai ieftin ca altundeva. De ex. am comandat o lanterna, a venit fara acumulatori (tip 18650) si fara alimentare, m-au costat astea mai mult ca lanterna. De fapt, nu mi-au promis acumulatori si alimentare, asa ca nu au comis nicio escrocherie.

Plus: atentie la vama/TVA. Eu fac mai multe comenzi mici decat una mare, tot banii aia ii platesc pe produse si transport, dar scap de TVA si de vama.

E bun daca stii bine ce cumperi, de ce si la ce pret. Nu trebuie sa cumperi impulsiv.

Si, da, exista unele escrocherii pe el, am cumparat niste stickuri USB de 2 TB si sunt fake, dar am primit toti banii inapoi fara sa fie nevoie sa le trimit inapoi. 2 TB memorie flash costa 200-600 euro (pret pentru producator, nu pentru vanzator), nu 8 sau 10 euro.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cumpara lucruri scumpe de pe Wish. O trusa de manichiura sau o lanterna ieftina sunt OK, dar nu lucruri scumpe.

| explică (pentru doctorandus):

Poti sa-mi spui si de ce?

| a răspuns:

Wish este un site de incredere in sensul ca primesti lucrurile pentru care platesti, dar nu neaparat in sensul ca primesti si lucruri de calitate, la ce preturi ieftine au, nici nu poti avea pretentii la calitate sincer.
E ok daca vrei sa cumperi ceva ieftin, care sa-si faca cat de cat treaba!
Dar daca vrei sa cumperi ceva care costa mai jult de 10 euro nu prea merita, deoarece trebuie sa platesti taxe vamale suplimentare si alte batai de cap. iar toate astea pentru un obiect de calitate scazuta.