|

Salut.vreau sa imi iau un aparat de tuns, am gasit unul dar chestia e ca bateria se incarca in 8 ore. daca de ex il tin 2 ore la incarcat il pot folosi.modelul este Braun mgk 3060, poate il detine cineva sa imi zica si mie

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

La 8 ore de incarcare il poti folosi 60 de minute, efectiv. La 2 ore te va tine mai putin de 60 de minute. Sa nu cumva sa ramai netuns decat pe jumatate. Mai bine tine-l 8 ore la incarcat. Nu vad unde e necazul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru darrio2007):

Nu e nici un necaz doar ca 8 ore mi se pare prea mult sa incarci un aparat mai ales unul de genul asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aparatele de tuns in general sunt cu cordon,a, dica le bagi in priza, alea cu baterii eventual le folosesc oamenii acasa sa isi tunda sprancenele laughing iar modelu Braun este unu de duzina, adica slab, adica pentru asa folosire usoara.Dar sa te tunzi cun aparat pe baterie sincer nu prea am vazut asa ceva pe nicaeri, ma refer la frizerii la saloane etc.Este un stift, mai ales sa tii o batwrie la incarcat 8 ore.Nu de mirare ca nici nu au vanzare.De unde stiu ca nu au vanzare? Stiu pentru ca nu am vazut nici in magazine asa ceva.Cu baterie sunt dar trimere din alea f mici ce le folosesti sa tai parul din nasp pe la sprancene cum am zis de pe la urechi, dar si alea folosesc baterii, ori acumulatori si alea sw incarca rapid.Deci eu zic parerea mea sa cauti altceva.
Eu am o masina de asta de tuns, dar de fapt este un trimer deci folosit la tuns, din ala cu care te finisezi, este destul de mare dar tot la priza este.Deci o masina buna de tuns obligat este la priza si costa undeva la stiu si eu oricum peste 150$. Restu is stifturi din astea ce agata sau care tund de cateva ori apoi gata nu mai taie.Din astea Baraun le gasesti la gunoi laughing vorbesc f serios si eu am aruncat una laughing la rel luasem si eu zic ma tund pe colo colo vai de mama ei, am aruncat-o.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Asta cu 150 $ este exagerata...tin sa spun ca am o masina de tuns Philips am dat in jur de 100 de lei pe ea si o am de vreo 4 ani.merge destul de bine dar m.am gandit sa imi iau ceva mai nou cu mai multe accesorii gen si pentru barba.si cum ai zis tu ca la saloane nu se fosesc pe acumulator alea sunt aparate profesionale, eu nu caut asa.nu as da 700 de lei pe o masina de tuns pai ce face de banii astia tunde singura

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru IonitaGeorgian):

Nu am exagerat deloc, ce am spus e ce am dat eu, am un trimer pe care am dat 150 dolari, deci dolari adica eu nu locuiesc in RO.Dar asa ca idee din c e am vazut in RO sunt preturi ca si in America, ori la fel ori mai scumpe, niciodata mai ieftine.Nu sunt masini asa spuiu? Chiar numa ce m-am uitat la o masina de barbierit din aia electrica ce merge si cu spuma si pe uscat si era 400$ Braun 9 parca sau seria 9.Nu mai stiu ori 4 ori 3 sute oricum ma uitasem la seria 7 si la 9.Nu tunde singura, dar un frizer sau cum se mai numesc acum au nevoie de scule bune, profesionale.Eu de unde sa stiu ce faci tu cu scula. Daca e asa doar pentru tine poti lua una de 15 dolari.merge si aia sa-ti faci treaba.Am spus numa ca sunt scule si de sute de dolari.Eu dupa cum am spus pe una am aruncat-o dupa ce am luat pe asta de 150 laughing asta de abia se aude, poti sa te barbiereti cu ea, nu te agata deloc, pe cand alea ieftine cred ca nu vrei sa incercilaughing Nu degeaba is ieftine sau scumpe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca il ti 2 ore bateria va tine doar un sfert din capacitatea sa. Recomandat ar fi sa o incarci complet altfel la 2 ore n jur de 20 de minute te-ar tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează