|

Salutare!Am comandat un produs de pe Fashiondays si, dupa 3 zile a ajuns la mine prin curier.Dupa 2 zile de cand l-am primit, am facut cerere de retur pentru ca nu corespundea cu ce scria site. La 5zile dupa aceasta a ajuns curierul la mine si a luat produsul inapoi, urmand sa ajunga in depozitul Fashiondays in ziua urmatoare.De cand a ajuns la ei in depozit si pana acum sunt deja 12 zile si ei inca nu mi-au dat un raspuns in legatura cu produsul (daca este in regula si imi restituie banii sau daca mi-l trimit inapoi). Tin sa mentionez ca i-am sunat in urma cu 2 zile si mi s-a vorbit frumos, mi-au spus ca probabil s-a produs o eroare si o sa trimita o fisa catre depozit ca sa, SUBLINIEZ, imi primesc banii inapoi.Eu ce sa inteleg de aici? Ca au verificat deja produsul si ca trag de timp?Nu mi se pare normal sa astept atata, dar poate sunt eu absurd. Tin sa precizez ca in emailul de receptie al produsului returnat nu scrie cat ar trebui sa dureze verificarea produsului, desi asa ar fi trebuit, teoretic.Daca a mai trecut cineva prin asta, va rog frumos, luminati-ma si pe mine.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Trebuie sa ii suni sa tragi de ei. Banii ti-i vor vira in cont deci trebuie sa le dai un nr de cont. de regula returnarea banilor dureaza in jur de 30 zile la majoritatea firmelor.

| explică (pentru Bondarel99):

Pai azi vreau sa ii sun iar, dar vreau sa stiu cand pot sa incep sa le aduc vorba de ANPC.
Prin asta, ma refer daca exista vreo prevedere legala in care au un termen maxim in care sa imi dea un raspuns, care pentru mine deja e mult prea mare.
Numarul de cont este completat in contul meu de la ei de pe site, banii sa mi-i vireze cand vor ei in termen de 30 de zile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bozioru):

Nu e bine sa incepi sa ii ameninti acum, asteapta si tu pana trec alea 30 zile, timp in care ii mai suni sa ii intrebi, ca unii se mai fac ca ploua cand e vorba sa returneze banii clientilor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bondarel99):

Ok, mersi frumos.
Mai astept si alte raspunsuri, daca nu, funda e a ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: