|

Salutare! Am si eu o intrebare! Sunt Adidasi ieftini si buni? Adica nu replici originale caut pana la 200-220 lei perechea.Adica sunt site-uri care sa-i iau direct de la producatori nu de la comercianti?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Producatorii NU vand direct la populatie, ei avand firme cu ontracte, care face vanzarea cu amanuntul (cu bucata), in numele lor.
Deci, sanse sa cumperi ceva original, doar in magazinele care sunt reprezentantele producatorilor, la preturi mari, evident.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioneasca1001):

Oricum faza e ca trebuie sa ai grija de papuci, de exemplu unu din clasa de la mine a dat 500 lei pe o pereche si intr-o saptamana s-au dezlipit.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu vrei direct de la fondatorul Mike să îţi iei papuci, bine. laughing laughing
Vezi că nu se poate. Te-ar costa o barcă de bani să îi iei direct de la producător, doar dacă nu cumva iei de la chinez laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ana7807820):

Stii site-ul sportdirect? E un site englezesc si au si nike-uri si adidas etc care sunt ieftini si e posibil sa fie fake-uri?, e o firma suedeza si Sportdirect este si magazin, poti sa cauti SportDirect Wikipedia

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vrei adidasi iefitini si buni sau site de unde sa ii cumperi? Iti recomand pentru site footshop, iar modele, stan smith, air force 1, aj1 mid, air force 1 sf, eqt, nmd, ti am dat doar cateva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mitzok):

De pe footshop sunt scumpi.Eu vreau sa cumpar de pe site-ul englezesc Sportdirect, poti sa cauti sportdirect Wikipedia

Uite cateva modele
1 https://www.sportsdirect.com/......ers-161003

2.
https://www.sportsdirect.com/......ers-113038
Uite modele

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează