| 01Valli01 a întrebat:

Salutare, as dori sa comand un buton pentru o drujba electrica stil mse 170c și nu găsesc nicicum, îmi poate recomanda cineva un site? Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Asa este nu prea gasesti, asta pentru ca nu au multi asa de astea electrice.
Poti suna, ori sa mergi la magazin si sa vezi cit costa.Eu odata la fel, aveam nevoie de un rezervor de benzina la un atomizor, au cerut aia sa imi comande 150 de euro laughing zic ba ma lesi cu rahatu asta, asa ca am luat cu vreo 30 dolari de prin china, am gasit pe websiteurile alea, am uitat cum se numeste,, dar poti si tu cauta acolo la aia.

Cred ca stii despre ce websiteuri vorbesc, cred ca se numea Aliexpres websitele, am luat de la aia, nu eram nebun sa dau 150 euro laughing

Uite acu mi-am amintit de astia, chinezii fac multe chestii de genul asta, piese pentru scule de astea de firme cunoscute, chiar daca is mai slabe calitativ, sa stii ca functioneaza, is in regula.

Cauta si tu pe la aia, si cred ca mai sunt si alte websiteuri de astea asiatice, poate ai noroc si gasesti mai ieftin.

Dar mai inti intrebi la magazin in RO daca iti comanda cit te costa, apoi vezi si la astia de gasesti, ori poti sa cauti online la asiatici de acu, macar stii de au, si cit costa.

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Trebuie sa fie cineva care vind piesele astea, de regula este un vinzator autorizat, chiar si online.
Nu am avut nevoie pentru scule de genul asta, dar stiu sigur ca pentru alte scule sunt ce am spus pentru ca am comandat si eu. Vorbesc despre scule de astea electrice gen bormasina etc, dewalt, makita etc, au un reprezentata care vinde pentru ei piese originale.

De aia cred ca si la scuelele astea ar trebuie cineva sa vinda si piese.Cauta pe webistele lor si vezi daca vind ei piese, apoi cauta si pe google si vezi trebuie sa fie ceva distribuitor pentru asa ceva.

Dar sa stii ca o sa dai pe butonul ala f mult, niste tilhari laughing au niste preturi de spui ca cumperi alta scula noua, asa au uneori preturi la cate o piesa.
Ok ma uitai eu, dar in America si aici spun ca piese de Stihl cand cei care le vind lor scuelele, asa ca la tine acolo in RO ar trebuie sa fie tot la fel.
Cauta pe cei care vind scule Stihl si acolo intrebi, sigur buton de ala ce cauti tu nu au in stoc, dar til comanda si il poti avea.

Spune ca Stihl nu vine online, nici n-a dat cuiva sa vinda online, protejeaza pe cei care le vind lor produsele, sa mai faca si aia un ban cinstit, tilhari cum am spus laughing

Daca ai neaparat nevoie de butonul ala, mergi la un magazin care vinde produse Stihl si aia iti pot comanda.
Dar uneori acel buton vine si cun alte rahaturi, asa ca asteaptate la un pret pe masura laughing

| 01Valli01 explică (pentru relian):

Din câte am înțeles nu pot comanda așa ceva decât de la un distribuitor autorizat, ei pot accesa o platforma la stil de unde pot găsi orice. Niște hoti?

| relian a răspuns (pentru 01Valli01):

Asa daca ai aflat cum sta gtreaba, aia trebuie sa faci, cauti distribuitorul ala de produsze Stihl, le spui ce ai nevoie, aia comanda, ai buton.
Alta cale ar fi sa gasesti o ascula ca aia, facuta praf, sau defecta, sa o vinda respectivu pentru piese, asta daca o fi mai ieftina ca butonul ce o sa til vinda aia autorizati, sau putin mai scump.

Cauta pe olex, pe mai stiu eu unde si vezi de gasesti ceva, cum am spus, daca nu, comanzi buton si ai terminat lucrarea.Nu vad ce o lungesti, oricum moca nu-ti da nimeni nici un buton laughing

| 01Valli01 explică (pentru relian):

Am cautat și pe OLX nu am găsit și oricum moca nu aștept căci nu cautam sa dau comanda degeaba?

| lpavel a răspuns:

Vezi daca asta e bun: https://www.generalmotor.ro/......80-017-018
Daca nu atunci fa o alta cautare in acest magazin!

| 01Valli01 explică (pentru lpavel):

Am încercat, nu găsesc ce îmi trebuie. E vorba despre o drujba electrica. Mulțumesc oricum.