|

Salutare, merită sa comand un telefon scump on-line? Sau sa il cumpăr din magazin.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

La magazin, cu garanție.

| a răspuns (pentru sadrian46):

Si in online ai garantie! Doar nu crezi ca daca faci cumparaturi online nu primesti garantie! laughing)))))

| a răspuns:

In opinia mea, merita. Am comandat doua telefoane online, iar la al 3-lea am fost in magazin; nu m-a ajutat cu nimic faptul ca l-am luat din magazin, mi se pare mai complicat decat de pe internet.
Avantajul ar fi ca in magazin il vezi, dar il vezi degeaba pe stand, ca e legat, si nu poti face mare lucru pe el, cand te hotarasti il ceri unui angajat, si singura diferenta este ca il scoate el din cutie, si se asigura ca functioneaza. Daca ai intrebari despre produs, angajatul raspunde superficial, pentru ca nu primeste produsele acasa in probe, el vede ce vezi si tu.
Pe internet poti face comparatii, citesti review-uri... e mult mai ok.
Doar in cazul apelarii la garantie e mai usor cand e vorba de un magazin din apropiere, fata de returnarea prin curierat.

| a răspuns:

De ce sa nu merite? Uneori ai reduceri daca platesti cu cardul, sau poate ai un voucher pe care vrei sa il folosesti. Doar avantaje ai daca cumperi online.

Eu daca vreau sa cumpar un telefon merg in showroom/magazin sa il vad, sa il butonez... daca imi place intru online si caut cele mai bune oferte(chiar si second), iar dupa ce am gasit cea mai buna oferta, caut la resigilate(doar daca e in stare perfecta).

| a răspuns:

Singurul avantaj pe care il are cumpararea din magazin este ca vezi produsul inainte sa il cumperi.

Acum daca vorbim despre un telefon scump, normal ar fi sa te documentezi putin despre el, poate sa mergi intr-un showroom cu ceva timp inainte, incerci mai multe telefoane la acelasi pret, etc.

Cand achizitionezi un lucru scump, orice lucru, ar trebui sa fi deja destul de informat si sa ai toate detaliile despre acel lucru inainte sa il cumperi.

Deci cu alte cuvinte sa-l cumperi din magazin e pierdere de timp din punctul meu de vedere.

In plus cumperi un produs sigilat, nu e sa zici ca te duci sa il vezi sa nu cumva sa fie zgariat sau stricat sau mai stiu eu ce.

| a răspuns:

In teorie e acelasi lucru
In practica lucrurile stau diferit
Una e sa-l vezi doar in poze si alta e sa-l vezi in real, sa-l tii in mana, sa vezi cum se simte, etc.

Eu unul recomand achizitionare din magazin.

| a răspuns:

Eu l-as cumpara din magazin. Ma duc la stand, il studiez, apoi il cer din cutie sa vad zgarieturi fine etc