|

Salutare. Vreau sa achizitionez un PC de pe amazon.co.uk in valoare de 4700 lei. Stiti cat m-ar costa livrarea pana in Romania? Multumesc!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Livarea poate costa in jur de 100 euro, dar marea problema este ca te va costa foarte multa vama si plata tva-ului.
Platesti taxe vamale si 19% TVA pentru tot ce depaseste 100 euro.
Ma indoiesc ca amazon UK iti cere plata in lei, cel mai probabil vorbim de lire sau euro, de minim 200-300, la care mai adaugi 100 euro la transport, plus platesti taxe vamale, plus 19% TVA.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uitasem sa-ti spun ca, nu ai garantie daca vine defect din UK.
Din toate punctele de vedere, te costa mult mai putin si mai avantajos, sa-l cumperi din Romania.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prețul transportului este în funcție de tipul livrării pe care îl dorești (standard sau rapid) și este specificat CLAR pe pagina de unde cumperi acel produs. Dacă spuneai aici link-ul te puteam lămuri mai bine, dacă tu nu reușești să citești ce scrie acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cat te costa? Cat zice vanzatoru, atat te va costa.Cand intri la produs, vanzatoru spune cum este sippingu daca e free sau daca costa ceva scrie si cat anume, fctie de tara unde trebuie livrat.Nu conteaza valoarea produsului conteaza greutatea, dar oricum ar fi pe tine nu te intereseaza, tu vezi cat costa livrarea cum zici tu.ala trebuie sa afiseze. Daca nu afiseaza atunci nu cumpara, dai mesaj si intreaba, nu cred ca poti vinde ceva pe amazon si sa nu spui nimic de sipping, nu ai cum.
Deci vanzatoru stabileste cat este trimisu, nu tu, nu altcineva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Depinde acum in mod normal nu ar trebui sa fie o taxa foarte mare. Standard 7. 50Eur + 2.50 per kg asta fiind livrarea standard. Livrarea expres : 12 eur / 4 per kg. Dar mai bine arunci tu un ochi aici : https://bobyland.ro/livrarea-romania-cumapraturilor-facute-pe-amazon/.
S-ar putea sa nu poata fi livrat acel pc in RO. De obicei sunt problemele astea la electronice de genul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează