| ღKittyღ a întrebat:

Sora mea este in clasa a4-a si ea are banchet pe 1 iunie... si nu sie cuc e sa se imbrace acolo. aveti sugestii are parul negru scurt tunsuarea aia cu colt, ochii caprui, are tenul imi inchis...etc. e scunda pentru varsta ei ...arata ac o faat de 8-9 ani nu ca una de 10a ni.

5 răspunsuri:
| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

BTW..."banchet" in a 4a?
Eo nu am avut banchet in a 4 a straight face Pe care ii cunosc nu au facut banchet in a 4a.laughing

| Ancutsa a răspuns:

Buna!

ar putea sa-si ia o rochita frumoasa daca are pe acasa [ nu are rost sa se complice pentru ca deocamdata este micuta ] poate sa-si ia o pereche de balerini comozi.
La par ai putea sa-i faci bucle, sa o machiezi putin [ nu tare ] Si va arata super :*!

Ii urez distractie placuta! >big grin

| Ralluxd a răspuns:

Buna! isi poate lua o rochie de culoare roz bombon si o poate purta cu o curea neagra si lata la mijlor si o poate asorta cu o pereche de pantofi roz... poate incerca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O rochita neagra sau alba ceva adecvat varstei ei si staturii.sandale asortate rochiei si adecvate varstei o posetuta nu prea mare si cam atat. poate un accesoriu la par nu stiu. daca rochia e alba ar merge o posetuta rosie sau neagra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cum ii place sa se imbrace