|

Stie cineva cum se face comanda pe AliExpress? Am auzit că trebuie ai nu stiu-ce cont deschis și ca exista persoane care se ocupă special de asta...

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Cumparaturile de pe site-urile internationale se platesc cu credit card sau cont bancar legat de contul paypal.
Tu ai credit card sau cont paypal activ, ca sa poti platii cumparaturile de pe ali express?
Daca nu ai, atunci nu ai cum sa faci cumparaturi intrenationale, online.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa iti faca cont alte persoane? Pai daca nu sti sa faci nimic decat Facebook si TPU normal ca trebuie sa te ajute cineva laughing dar contul acolo il poti face asa cum ai facut si pe Facebook,ori poate si pe Facebook ti-a facut cont tot altcineva, tu doara ai invatat apasa aici, apasa dincolo laughing

De pe aceste websiteuri cumperi, te uiti la produs, citesti descrierea daca are, dupa care cumperi sau nu.De platit trebuie sa ai card bancar sa poti cumpara, fara card nu iti vinde nimeni nimic.Deci ai nevoie de card, cont pe aceste websiteuri, apoi cumperi.Vad cineva care crede doara ca se pricepe spune ca pe alinu stiu care nu se fac plati prin paypal, vorbeste prostii, fiecare vanazator vinde cum doreste prin paypal sau fara paypal.Cel mai recomanadat este sa cauti vanzatori care accepta plata prin paypal, in felu asta ai o garantia 100% ca ai produsu sau bani back.
Cum am spus nu toti acepta plata prin paypal, dar de eex pe ebay 99% doata asa accepta plata.E cel mai sigur mod de plata la ora actuala de pe planeta laughing
Vrei sa platesti la livrare?laughing dar tu crezi ca aia is dusi de acasa sau ce? Tu crezi ca esti la piata in RO?laughing sau pe olex, pff.Acolo cumperi produse din toata lumea, cum crezi tu ca platesti la livrare asa dupa tine?
Platesti cu banu jos acum pe loc, daca nu pa la gara.Ai cazut acum din Luna?"laughing sau ai 12 ani laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Multumesc frumos pentru răspuns...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti trebuie cont pe site. Bagi produsele in cos(selectezi la fiecare cum vrei sa ti se faca livrarea). Mergi pe cos, dai checkout, bagi adresa de acasa, selectezi cardul cu care vrei sa platesti si gata.
Acum 2 saptamani am dat mai multe comenzi si una deja mi-a venit prin DHL(am paltit sa imi faca cei de la DHL vama 98 lei + TVA la produs) si celelalte vin cu posta(in cat timp nu pot sa zic exact dar cam o luna dureaza).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Zaygon):

Comanda poate veni doar prin poștă? Ca ar fi fost mai bine să fac plata la livrare...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Anonima0707):

Nu se poate face plata la livrare. Si pe aliexpress nici cu paypal nu poti plati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am zis ca ma pricep? Nu. Am zis strict din experienta personala. Luna asta am mai plasat inca 10 comenzi pe ali si ghici ce? Nu mi-a aparut la nici una paypal. Daca vrea cu paypal gearbest sau banggood.

Si astept sa imi recomanzi un produs pe care il poti plati via paypal si nu veni la mine cu lantisoare handmade si de astea. Ca daca cumpar ceva de acolo, clar ma duc la electronice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează