|

Stie cineva daca iti ajunge comanda de pe Wish.com? A mai cumparat cineva ceva de acolo? Mie imi par prea mici preturile...de aceea nu prea am incredere

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Care este faza cu Wish? Este o aplicație foarte mult promovată și garantează reduceri foarte mari, doar că… nu e așa. Pentru fiecare produs comandat de pe Wish se adaugă o taxă de 1 sau 2 euro. Iar faza proastă e că la toate produsele se adaugă taxa și nu toate vin deodată, fiecare are termen de livrare.
Dacă doriti sa faceti o comanda de pe Wish, să nu o faci. Sunt multe magazine mari precum AliExpress, DX sau Banggood, unde puteți găsi produse la prețuri foarte bune, iar livrarea se face gratuit, într-un interval de timp foarte bun. De ce am dat exemplul cu AliExpress? Pentru că toate articolele de pe Wish (pozele produselor, titlurile…) sunt preluate de pe AliExpress. Iar aici este logic, cei de la Wish cumpără produsele de la AliExpress și le vând la prețuri mari, dar mai adaugă și taxa de transport, care la AliExpress este gratuită (depinde de vânzător și numărul de produse comandate de la un comerciant).
Prețurile sunt foarte mari, sunt unele reduceri false, adică toate. Iar la fiecare produs până în 20 de euro trebuie să plătești taxa de transport. Şi încă ceva, magazinul copiază cam tot de la AliExpress, poze, conținut, titluri… deci este alegerea fiecărui de unde cumpără. Eu doar am informat și recomand variante mai bune!
O seara faina sa ai!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Salut!
Nu stiu, deoarece acum aud de acest site de marketing, am sa intru si imi voi face un cont! Am sa ma uit la articoloe si produse, sa vad ce preturi au!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si Eu am comandat dar inca nu mea ajuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează