|

Stie cineva niste site-uri care preia comenzile de afara si ti le aduce in Romania? Daca da, spuneti-mi va rog care sunt

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In ziua de azi, toate firmele comerciale serioase sau website-uri cu vanzare online. Ca sa angajezi in termediar sa preia comanda si sa afca asta, te costa 1 mana si-un picior, peste plata comenzii si a transportului.
Mai bine cauti magazinul respectiv, le faci comanda, le platesti totul, incluiv transportul si ei iti trimit tot.

| explică (pentru AnaMaria50):

Vreau sa-mi comand de pe AliExpress si produsul care am vrut sa-l cumpar cica nu se poate livra in zona in care stau. Vazusem mai demult un videoclip pe YouTube si la inceputul acelui videoclip aparuse un site din acesta care preia comenzile din afara si le aduce in Romania, dar nu m-ai stiu numele site-ului si nici videoclipul nu-l mai gasesc.


Multumesc pentru raspuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Adică intermediari? Sunt multe grupuri pe Facebook pentru asta, depinde de pe ce site vrei...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prelueaza?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Preia* imi cer scuze

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da sunt insa nu merge ei sa cumpere pentru tine,trebuie cineva sa iti duca pachetu la ei,acele firme se ocupa numai cu transportu,atat.
Poate ca sunt si astfel de firme,tot ce se poate,dar sa cumperi in felul asta te va costa mult mai scump,adica il platesti sau platesti si firma respectiva pentru servicul facut.
Asa zi-mi mie ce vrei, eu iti cumpar si iti trimit cu ce transport vrei tu.Dar ma platesti si pe mine, ca doara nu alerg moca laughing hai daca ar fi numai sa alerg s face miscare, dar asa trebuie sa ma duc cu masina laughing.
De exemplu iti pot spune ca majoritatea romanilor din America folosesc o firma care duce pachetele la usa acasa, si este foarte ieftina, asta comparativ cu orice posta.Chestia naspa, este ca dureaza intre 1 luna si 3 luni max.Dar pachetu vine acasa la usa, nu ajunge la vama, nu te cheama nimeni pe tine nicaeri, este problema lor ce fac, pachetu ajunge la tine la poarta, la usa.Serviciul costa undeva la aproximativ 2 dolari de kg, poate 2 dolari si 20 de centi,si poti trimite cate kg vrei,sute,mii,un container intreb,poti trimite orice, in afara de droguri si arme, orice accepta.
Se plateste in plus daca trimiti stiu si eu electronice, sau sa dau un exemplu, masina de tuns iarba laughing pentru asta te taxeaza ceva in plus fata de kg.
De comenzi ce spui tu te costa mult, iar daca ai avea bani pentru asa ceva sigur nu ai fi pe aici sa intrebi nimicuri de genul asta.Deci esti amarat ca mai toti de pe aici, deci te duce scump ce vrei tu sa faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează