| sofiaaaa001 a întrebat:

Stie cineva unde pot afla coduri promotionale pentru bershka? Sunt o multime de site-uri ce pretind ca ofera coduri promotionale si de fapt voucherele lor sunt toate expirate.

2 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu vei gasi pentru ca voucherul adevarat ti-l face doar magazinul ca sa faci o alta comanda de la ei si asa mai departe, daca ar pune vouchere asa pe net si fiecare ar lua la pret cu discount magazinul ar avea de pierdut.
Uite un exemplu de zeci de ani de cand cumpar de la eMAG o singura data am primit voucher doar ca sunt utilizator vechi, dar au mai pus multe altele la anumite produse, de ce se dau ele la anumite produse? ca sa nu ramana cu ele in stoc, ca daca ar fi serioasa treba 100% s-ar aplica des si la toate produsele.
O alta magarie am intalnit-o la astia care tot zic sa iti faci card ca ai nu stiu ce reduceri, mi-am facut la sport vision cand mi-am luat o pereche de incaltaminte, am avut o mica reducere nu zic nu, dar am mai cumparat si alta data si ce crezi? nicio reducere? de ce pentru ca doar anumite produse si in anumite zile suportau discount cu acest card, in rest toti fac colectare de date personale...eu nu le dau niciodata datele corecte decat numarul de telefon ca pe ala iti trimit sms de confirmare happy
Deci in final voucherele astea sunt niste smecherii de marketing ca sa te faca sa crezi ca chiar iti reduc un produs, cand de fapt ei il reduc fie ca nu se vinde fie ca sa nu ramana cu el pe stoc si sa reinoiasca cu produse nou aparute, nimeni nu vrea produse vechi pe stoc care nu au cautare.

| nicunicu3 a răspuns:

Iti zic eu un secred de la un fost coleg care lucreaza acolo, maicasa ii aducea o gramada de vouchere lui si ne dadea si noua ele dau la clienti, dar daca clienti cand cumpara nu stiu ca primesc si acel voucher le pastreaza magazinul si le da angajatilor.

Întrebări similare