| ___Xj8R a întrebat:

Urgent, am facut o comanda pe flip.ro, e in curs de livrare si m-am razgandit. Pur si simplu nu ridic produsul. Mentionez ca am ales facturarea prin ramburs si ca pe site nu e nici un buton de anulare. Funda, desigur

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Frumos ar fi sa faci retur. Ai 30 zile la dispoziție.

| Violleta2022 a răspuns:

Partea cea mai nasoala este ca vei fi considerat un client neserios si vei fi marcat in computerul lor, ca sa nu mai fi servit niciodata.

| Violleta2022 a răspuns:

Ba te catalogheaza, ca am lucrat intr-o asemenea companie unde se marcau clientii neseriosi si nu mai aveau ocazia sa cumpere de la magazinele noastre.

Dar cand vorbesti cu misogini ca asta de mai sus, este evidnet ca-i pute tot ce scrie o femeie.

| anonimg a răspuns:

Sună vânzătorul, indiferent că a apucat să trimită sau nu comanda. O comandă se poate anula telefonic.
Este posibil să existe și site-uri care nu au buton de anulare a comenzii. Dar multe site-uri sunt făcute de ciobani, adică au niște meniuri greu accesibile.
Și stai liniștit că flip.ro o să îți mai vândă produse, pentru că asta este interesul lor. Poate să fie prea multe comenzi anulate ca să te refuze.

| Bubico2022 a răspuns:

Incearca sa le dai telefon sau sa ii contactezi pe chat-ul lor
sunt firme care la telefon ti se spune sa refuzi produsul, moment in care, cand te suna curierul ii explici ca ei nu au solutie de anularea comenzii si el trebuie sa sufere de aia (in general te suna cu vreo 10 mins inainte sa sune la usa, deci deja e destul de aproape de tine), iar tu ai avut minim de bun simt sa ii suni si sa incerci sa anulezi, iar ei ti-au spus sa refuzi livrarea

| Danny28 a răspuns:

Nu te lua dupa Violleta ca iar spune aberatii mai mari decat capul ei patrat. Cand te suna curierul ii spui ca nu mai doresti coletul. Nu te catalogheaza nimeni ca fiind un client neserios, oricine face greseli.

| blackann a răspuns (pentru Danny28):

Asa face ea rolling on the floor nu are alta viata in afara de TPU asta

| teclado a răspuns:

Dacă scrie clauză specială ar ptuea avea contract cu firma avocatura recuperare creeanțe, citeste termenii lor si condițiile pe care le-ai semnat in contract.
CA EU TI-AȘ CERE DESPĂGUBIRE PT DEZAMĂGIRE și timpul alocat pentru ca să îti fac coletul si banii pe transport.
Că viața mea costă bani trebuie să mănânc iar tu mi-ai pus afacerea in pericol așa că avem un contract trebuie să il onorezi.
Eu nu vreau să dau faliment din cauza ta si a altora care nu ridică coletul așa că pentru asta am făcut contract cu firme de recuperare creanțe doar ca să nu dau faliment. pentru că altfel o asemena afacere este sorită din start dezastrului pentru că iti spun din experiență personală că mulți nu ridică coletul iar profitul este inexistent după ani de zile investiti când tragi linei descoperi că ai fi putut avea 5 ani de profit din cei 7 in care ai avut o asemena firmă de vânzare chestii dar 5 ani ti-au fost risipiti de clienții care ti-au jepcărit banii de transport că pe mine asta mă doare că eu trimeteam colete cu obiecte oamenilor coletele mă costau transportul lor 40 lei in general cel putin adica putea sa coste si mai mult
dar oamenii nu ridicau coletul
iar eu trebuia sa platesc pentru fiecare client 40 lei
iti dai seama cand ai un profit doar de 20 lei la un obiect
daca tu platesti 40 lei sa se intoarca coletul ca te apuca diabetul