| Skylerx a întrebat:

Va rog, ma ajutati? Am vrut sa am si eu fundite, macar una, dar sa am. Sa-mi dea si mie cineva una la raspuns!

15 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Promit va la prima intrebare pusa de mine o sa te am in vedere daca raspunsul e OK

| viatadecacatt a răspuns:

Pai raspunde-mi ma la una dintre intrebarile mele recente si iti dau fundita.

| Tourniquet a răspuns:

Raspunde la una dintre intrebarile mele dar sa fie raspunsul ok nu "Blablablablabla".straight face. si iti voi da fundita.

Dar, nici eu nu am fundita si nu ma vait. m-asi simti mai bine sa primesc pentru ca am ajutat nu pentru asa cu un nimic. straight face nu m-ais simti bine.

| User a răspuns:

Aha. pai vad ca ai pus "intrebarea" la shopping. so. cat oferi pe una?smug

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Raluca, e de ajuns sa raspunzi sincer si cat mai folositor la intrebari si vei primi si fundite daca asta vreiwinking. Insa nu conteaza asa mult funditele ...sunt doar ca un decor...

| NoName0011 a răspuns:

Iti dau o fundita in caplaughing.

| NoName1234 a răspuns:

Ca sa primesti fundita trebuie sa dai raspunsuri folositoare,happy uite, raspunde la una din intrebarile mele la care nu am dat fundita, si o sa iti dau, dar trebuie sa fie un raspuns si cat de cat folositor happy

| Andreea_8014 a răspuns:

Daca stai sa te milogesti de noi ca sa primesti fundite.nu ai sanse.
Straduieste-te sa dai raspunsuri utile si o sa primesti fundite.
Ce e mai bine sa ajuti pe cineva sau sa primesti o fundita care nu valoreaza nimic?
Nu ai o bucurie mai mare ca ai fost de ajutor?

| hugo a răspuns:

Nu vad legatura intre intrebarea ta si categoria unde ai pus intrebarea(Shopping)! Fi mai atenta next time, nu asa se obtin funditele!

| Skylerx explică:

E, pai cred ca aveti dreptate. Nimeni nu imi da una, trebuie alea dupa merit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uitem, azi sunt generoasa. Cauta la intrebarile mele, si raspunde la aia cu mainile, si vei primi fundita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, raluca, eu am pus o intrebare, da un click pe numele meu si uite-te la ultima intrebare.raspunde cat poti tu de sincer si va fi a ta, fundita, cu siguranta.
Esti asa de draguta! Fundita e ca si a ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ sniper, ai dreptate, inca putin si-asa o sa se-ajunga. criza de identitate, dom`le, ce vrei!

| Sniper a răspuns:

O sa ajungi sa dai in cap pentru o fundita laughing)))

Răspuns utilizator avertizat