|

Va salut, peste cateva zile este ziua iubitei mele si ma gandeam sa ii fac cadou o tigara IQOS sau cum s-o numi ca nu sunt fumator, sincer as vrea sa ii cumpar asa ceva pentru ca i-am luat mereu torturi si bratari si lantisoar din aur si acum chiar nu mai am absolut nicio idee + ca am auzit-o in vara ca i-ar placea si ar vrea un astfel de "dispozitiv" sa zic asa. Asta e singurul lucru care mi-a trecut in cap pe langa un buchet enorm de flori, ce parere aveti, daca imi puteti da niste sfaturi sau cum vi se pare ideea mea, ca eu unul sunt depasit laughing)

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu as incuraja-o sa fumeze. Dar tu stii cel mai bine.
Pentru ca pari sa fii mai matur si mai in bani, ai putea sa ii oferi un smartwatch daca e genul mai sportiv si daca crezi ca i-ar placea asa ceva. Dar daca ea crede ca are niste kg. in plus, fereste-te de el ca de naiba!

| a răspuns (pentru SkyPilot):

Unde ai vazut gen sportiv care sa fumeze?

| a răspuns (pentru Illuminati2016):

Sunt o multime. Fac sport sub diferite forme, dar fumeaza, beau, mananca fara masura, trag pe nas... Daca profesionistii fac asta, ce sa mai zicem de ceilalti?

| explică (pentru SkyPilot):

Nu are kg in plus si nici nu e sportiva de fel, plus ca ceasuri poarta doar de-astea normale nu e genul smartwatch, mai mult eu sunt, si am auzit-o ca ar vrea asa ceva de asta as zice sa ii cumpar