|

Vreau sa imi comand ceva de pe aliexpres,fiind site american cat ar dura livrarea, cat ar fi taxa de livrare si ce firma mi-ar aduce comanda?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Între 30 și 60 zile dar mai vin colete și in 2 săptămâni.
Taxa de livrare e 0 la majoritatea produselor, ai văzut ca scrie in descriere free shipping.
Coletele vin la posta vamala de obicei (se mai întâmpla sa vina și la posta normala dar numai cele sub 10 dolari).
Nu îți aduce nimeni coletul acasă. Vei primi Înștiințare ca ai un colet de ridicat și trebuie sa te duci la posta vamala de la tine din județ.
Aliexpress are numai chinezării, e ok, și eu am cumpărat de acolo, dar te sfătuiesc sa nu te bagi la haine ca sunt de proasta calitate, sunt niște copii ieftine după acele poze.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

AliExpress este site chinezesc, nu american. Livrarea lor poate dura in functie de firma de curierat selectata de pe site-ul acestora, poate sa fie de la 2 saptamani pana la 1-3 luni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiind site chinezesc dureaza vreo 2 saptamini pana la o luna-doua, depinde ce noroc ai. Vine prin posta, in principiu, ca nu cred ca iti cumperi vapoare, avioane, macarale, basculante... si nici nu ai chef sa platesti DHL sau alte modalitati care te rup de bani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu, cand locuiam in Arad, a ajungeau in aprox. 2 saptamani. O data, mi-a ajuns o husa pentru telefon si in 7 zile. De cand locuiesc in Alba imi ajung in 3-4 saptamani.
Livrarea e gratuita in cazul produselor care au free shopping. Din cate am inteles, coletele mari (si grele), au ca taxă de livrare 45 de lei.
Coletul iti ajunge la ghiseul postal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează