|

Vreau sa imi cumpar o imprimanta Epson L3050 CISS si nu stiu daca poate printa pe foaie speciala pentru poze sau foaie autocolanta. Are cineva ca sa imi poata spuna? Pareri despre imprimanta?Dau funda.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Uite aici specificatiile: http://bit.ly/2DBvs0g

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe hartie foto printeaza. 100%
Pe autocolante, probabil, dar nu sunt chiar sigur.
Sistemul acela fara cartuse ma face sa fiu putin gelos. Mi-e ciuda ca nu am descoperit-o mai devreme.
La ce pret ai gasit-o?

Imprimanta pare buna, si de cand cu W10, se pare ca se reduc problemele cu driverele.
Cumparasem in 2008 o multifunctionala HP, iar in 2009 dupa ce a aparut W7, nu au mai actualizat drivele pentru ea. Windowsul o instala insa nu mai puteam folosi functia de scanare.
Acum am tot o multifunctionala, Brother, ce are cam aceleasi probleme cu W10. Noroc ca merge prin Windows Fax and Scan, desi calitatea scanarii lasa (mult) de dorit.
Solutia ar fi o licenta de Nuance PaperPort, (imprimanta a venit cu o versiune Light, ce functioneaza doar pe W7, pe 10 e imposibil de instalat, si e nevoie de versiunea Pro, ce costa mult si e si ea actualizata foarte rar).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NLS):

Asa am si eu. Am un HP caruia i-am luat asemenea rezervoare suplimentare. Uite: http://bit.ly/2DCJ4Z8 Doar ca amea are si cartuse. Poate o poti adapta si pe a ta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Salontanul):

@Salontanul
Mulțumesc, dar a mea funcționează doar cu cartușe, nu ii pot adapta acel sistem. E modelul C5380. Și nu e nevoie, căci o folosește tatăl meu acum. (eu am Brother)
Ma îndepărtasem de esență tocmai ca să înțeleagă autoarea întrebării ca w10 are un avantaj fata de predecesori. Fiind o ediție perpetua, ce primește constant update uri, rezolva multe probleme de compatibilitate cu perifericele (în cazul de fata, imprimante).
Înainte, întâmpinai probleme atunci când cumpărai o imprimanta în 2007 și peste doi ani apărea alt sistem de operare. Drivere se scoteau pentru noul sistem, însă, intenționat poate, nu ofereau toate funcțiile din driverul pentru fostul sistem de operare. (în cazul meu, funcțiile de scanare lipsesc din driverul nou).
Și nu e nicidecum un caz singular, am văzut foarte multe persoane raportând acest lucru, chiar și cu alte branduri.

Revenind la hârtia autocolanta, cred ca poate printa și pe asa ceva. A mea, fosta (HP C5380), printeaza pe cd uri, plicuri, folii transparente și autocolante.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NLS):

Umm am gasit cu 765 de lei la Altex

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează