| 11treesky11 a întrebat:

A auzit cineva de site-ul Hotphone.ro?
Daca da, îmi puteți spune daca e de întrecere pentru achiziționarea unui telefon?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Un magazin online este cel mai probabil sigur atunci când sunt afișate și ușor de accesat următoarele elemente:
- Datele de contact (nume, adresa fizică, telefon la care îi poți contacta în cazul în care este o problemă cu comanda plasată)
- Datele fiscale
- Secțiunea de "Politici de confidențialitate" și "Termeni și condiții"

Dacă verifici, site-ul menționat de tine conține toate criteriilor importante menționate mai sus. Astfel, dacă întâmpini dificultăți îi poți contacta prin email sau telefon.

Pentru a afla mai multe informații despre produsele vândute, poți căuta pe Google recenzii despre acest magazin online. Poți citi părerile celor care au achiziționat anterior un produs prin intermediul site-ului respectiv. În felul acesta te informezi și vezi dacă sunt probleme generale pe care alți cumpărători le-au întâmpinat.

În general, dacă un magazin oferă produse cu o diferență de preț foarte mare față de toate celelalte magazine de pe piață poate însemna că se pierd anumite beneficii sau sunt diverse dezavantaje față de ce oferă ceilalți vânzători.

Îți recomandăm să citești foarte atent informațiile despre garanție (http://www.hotphone.ro/informatii-garantie) și politica de returnare (http://www.hotphone.ro/termeni-si-conditii-website).

Ora De Net
2 răspunsuri:
| bodokik a răspuns:

Este de încredere, uite dovada
https://www.compari.ro/stores/hotphone-s141013/