|

Ajutor! Mi-a intrat pe telefon Samsung acum o chestie cum ca "CAMERA EXECUTORILOR JUDECATORESTI DE LANGA CURTEA"...ma baga la taxa 300 de lei, nu pot sa sting telefonul,nu pot sa inchid. Mi-au scris locatia,un id de mes,am stins telefonul dar degeaba, apare la loc. Nu am primit nici un mail ca am verificat pe pc. ESTE TELEFONUL HACKUIT SAU ESTE ADEVARAT?

7 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Ne pare rau ca ai intampinat aceasta situatie neplacuta. Acel mesaj pe care l-ai primit este un virus si nu are nicio legatura cu autoritatile. Nu trebuie sa contactezi autoritatile si in niciun caz nu trebuie sa platesti acea suma de bani. Mergi cu telefonul intr-un service autorizat pentru a fi resetat.

Pe viitor, pentru a nu mai intampina situatii neplacute, te incurajam sa folosesti un program antivirus pentru telefonul tau mobil.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu, amenzile nu pot fi platite prin Bitcoin, PayPal sau alte alea (conturi bancare dubioase).

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Am scos bateria, dar dupa 20 de sec imi apare fortat, dar am dat repede la stergere totala...o fi adevarat, nu am facut nimic rau, ma baga sa bag codul la cardul paysafe si ma invata cum fac rost de unul... face legea asa ceva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru suprem98):

E un virus, da-l la reparat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru doctorandus):

L-am resetat repede, parea foarte infricosator si complex cu art din leagea art 215. i-am dat repede stergere totala, ca dupa 20 sec aparea iar, acum nu mai apare. FACE LEGEA ASA CEVA, platiti online si hackuirea telefonului?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

MI-A RECOMANDAT cineva tot de pe TPU ca trebuia sa fi facut plangere apoi sa-l repar...asa ar trebui da, dar nu ma mai deranjez eu, Am doar 19 ani, nu ma duc eu la politie, se sperie parintii..In fine, Am rezolvat, i-am dat reset repede, in 14 sec i-am dat stergere totala. Mi-a sterg poze tot, dar nu mai este nici o problema acum. Sper ca era un virus,nu mi-a venit nimic acasa ca factura, ca instiintare, sigur era virus. Este posibil sa-l fi luat: Eram pe un site si m-a bagat repede pe altceva ca trebuie sa iau o aplicatie si din greseala am dat pe el, si s-a si descarcat imedita t, s-a instalat tot asa singura. am zis ca o sterg mai tarziu, iar in vreo 3-4 ore telefonul era hackuit. Totul foarte bine aranjat ca sa te sperie, orasul natal, locatia gps, totul cu art. ...Adevarul era ca puneau cat mai multe acuzari acolo, ca sa fii tu sigur ca poate esti acuzat de asa ceva. MULTUMESC si va urez sanatate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scoate bateria sau sterge istoricul pag de net

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează