|

Ajutor va rog! Cativa ani in urma am postat un video pe Youtube ..cum pot sa-l sterg? Faza este ca nu imi amintesc e-mail-ul! CE SA FAC?

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Andreea,

Te sfatuim sa incerci sa-ti recuperezi contul accesand pagina http://www.youtube.com/account_recovery, alegand optiunea "I’ve forgotten my email address" si urmand pasii indicati acolo.

Daca nu reusesti sa-ti recuperezi contul, te sfatuim sa depui o plangere pentru incalcarea dreptului de autor (practic clipul este creat de catre tine si tu nu il doresti public) prin formularul https://support.google.com/youtube/answer/2807622?hl=en pentru a avea clipul sters de pe internet.

Pe viitor, te sfatuim sa iti securizezi conturile setandu-ti o intrebare de securitate, o adresa de email alternativa sau numarul de telefon. In acest fel vei putea sa le recuperezi daca sunt compromise.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Vad multe cazuri pe aici de pierdere de memorie. Nu esti prima care nu-si aminteste o adresa sau o parola. Ce se intampla cu voi? Trebuie sa ti-l reamintesti. Sunt doar cateva caractere nu un roman de Sadoveanu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa raportezi video-ul pentru limbaj indecent sau alte motive. Daca ai noroc, Youtube o sa dezactiveze contul si o sa il blocheze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează