| ItachiUchiha69 a întrebat:

Am activat autentificarea cu 2 factori la Facebook și nu mai primesc mesajul de confirmare pe telefon. Când dau retrimite spune că am depășit limita și aștept de cred că mai bine de 24 de ore și tot la fel îmi dă. Cum pot sa rezolv problema asta?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

În unele cazuri excepționale este posibil să treacă pănă la 12 ore până când vei primi mesajul cu codul de autentificare de la Facebook. Din câte înțeleg acest timp a trecut și tu nu ai primit încă acel cod.

În primul rând este important să-ți amintești dacă ai mai primit cod de autentificare în trecut pe acest număr de telefon și să nu îl fi schimbat între timp cu alt număr.

Dacă numărul curent este cel setat pentu autentificarea în doi pași, sub căsuța unde ar trebui să scrii codul primit te întreabă dacă întâmpini probleme de conectare. Dai click pe întrebarea respectivă, apoi pe "Nu am acces la telefon" -> "Contactează-ne" și apoi îți vor cere să le trimiți o poză cu un cod dat de ai, scris de mână, pe o foaie albă.

Ține minte că unul dintre termenii și condițiile stabilite de Facebook pentru a deține un cont este să ai cel puțin 13 ani.

Sperăm să reușești să te conectezi.

Ora De Net