|

Am foarte multe cereri de prietenie pe Facebook(800) si de curand mi.am activat butonul de urmarire stie cineva daca pot baga acei prieteni ca sa ma urmareasca?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Daca ai activat optiunea de urmarire, acele persoane care ti-au cerut prietenia devin urmaritori in mod automat. Atentie insa! Daca este vorba despre o pagina personala, esti dispusa sa iti asumi ca te vei expune public, fapt ce poate duce la anumite probleme (hartuire, furt de date personale etc.)?

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dar de ce-i numești prieteni? Dacă nu le-ai acceptat cererea, înseamnă că nu îți sunt prieteni. Din păcate, cred că acolo vor rămâne, dacă nici nu le respingi și nici nu le accepți cererea. Dacă ți-ai activat de curând butonul de "Followers", înseamnă că fiecare nouă cerere de prietenie (neaprobată, dar nici respinsă), va însemna un urmăritor în plus, asta până când îi vei da accept. Cu fiecare accept, mai scade un urmăritor, deci va fi cu unul în minus. Și tot așa...
Adevărul e că adevărații urmăritori sunt cei care îți dau de la început "follow", iar cererile de prietenie aflate în repaus, consideră-le doar "umplutură".

| explică (pentru floresdemayo):

Da nu m.am exprimat bine multumesc chiar m.ai ajutat :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: