anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am fost sunat fara sa vreau de la ceva firma idk si am auzit ca am castigat ceva bijuterii. Am dat adresa si ar veni in aproximativ 2 zile, 50 de lei transportul. Eu cred ca s-a gresit numarul sau ceva, vreau doar sa intreb daca e real sau vreo farsa ceva. Multumesc

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil este vorba despre o înșelăciune. Nu oferi bani sau date personale persoanelor necunoscute și verifică întotdeauna informațiile din mai multe surse.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| Ora de net a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil este vorba despre o înșelăciune. Nu oferi bani sau date personale persoanelor necunoscute și verifică întotdeauna informațiile din mai multe surse.

Ora De Net
8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pe scurt: țeapă (dai ramburs pe ceva chinezărie de doi bani). Nu accepta pachetul!

| Adry05 a răspuns:

Transportul destul de sigur nu costa atat asa ca ei isi opressc o taxa de acolo si cine stie ce ieftinitura de bijuterie iti trimit

| mihai69 a răspuns:

Ai câștigat o escrocherie, aia ai câștigat.
Blochează respectivul număr și refuză colteul (dacă va veni vreunul). Altfel o să regreți.

| anonimg a răspuns:

Sunt 99% că este o escrocherie. Pentru că nu ai cum să câștigi ceva la care nu ai participat niciodată.
Cine știe ce tinichelele de nici 10 lei vei primi în schimbul a 50 de lei care ți-au fost ceruți.
1. Trebuie să deschizi coletul ca să vezi produsul, chiar dacă este "cadou".
2. Trebuie să te pricepi la bijuterii și să cunoști dacă sunt autentice. Mai ia pe cineva cu tine care măcar poartă bijuterii că le mai cunoaște cât de cât. Astfel vezi dacă merită cei 50 de lei pe ele.

| CM7YRE a răspuns:

Site-urile de genul se ocupa cu lichidarea stocului; ei iti spun ca ai fost ales dintr-o cauza anume, si-ti dau niste produse "gratuit" (sau foarte ieftin) dar tu trebuie sa achiti transportul. Valoarea retail poate depasi asteptarile tale; valoarea reala si faptul ca "ti-au fost bagate pe gat" sigur nu e ok. Poti sa le refuzi; farsa nu e, dar tu stii ce produse o sa primesti. De obicei site-uriles sunt amstoc.ro si alte genuri de site-uri.

| johnnny123 a răspuns:

laughing) Deci tu trebuie sa platești 50 de lei transport pentru niște bijuterii de 2 lei pe care nici măcar nu le vrei, și în plus acum au și adresa ta fizică + numărul de telefon, ca să te poată spama cu plicuri și telefoane până la adânci bătrîneți. Bună afacere ai făcut!

| Crackman a răspuns:

Este real, dar din pacate ce primesti este un pic mai scump decat transportul tau. Asa ca nu ai primit cine stie ce afacere.

| Kushhh a răspuns:

Transportul este imposibil sa coste atat din moment ce acestia ti-au vorbit in limba romana ( transportul in Romania este aproximativ 15-20 lei, mai ales ca acele bijuterii nu au cum sa depaseasca un kilogram). Daca nu te-ai inscris la nici un concurs cel mai probabil este o noua metoda de a primi o teapa, si chiar daca ar fi fost un concurs, organizatorii suporta toate costurile. Cat despre "bijuterii", daca chiar sunt in colet, sunt doar metale ieftine vopsite.