| Eugen66 a întrebat:

Am intampinat o problema cu aplicatia whatsapp pe un telefon Samsung s6 (Android).Mai exact am facut backup si mi-a aparut o Conversație între prietena mea și alt baiat, ea spune ca nu e adevărat ca cineva a făcut asta ca sa ne despartă, susține ca se poate face asta de pe alt telefon sau laptop cumva. știți dacă se poate face așa ceva? Sa scrii mesaje pe whatsap?

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Exista posibilitatea ca cineva care a avut acces la telefonul tau sa fi purtat conversatie, dupa care sa o fi sters, dar aceasta a ramas in backup. WhatsApp pastreaza in back up toate conversatiile, chiar si cele sterse.

Ora De Net
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai facut backup la whatsapp ul tau si ti au aparut conversatii de la alt cont?

| Eugen66 explică (pentru suntserios):

Nu, conversațiile erau între mine și o persoana cu care eu nu am vb niciodata

| Eugen66 explică (pentru suntserios):

Mi a apărut conversații de pe numărul meu pe alt număr dar eu nu am vorbit niciodată cu persoana respectiva

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Nu se poate. Și dacă se poate nu știe oricine sa facă asta. Este posibil sa se întâmple asta doar dacă cineva a purtat discuția respectiva de pe telefonul tău iar apoi a șters conversația. Trebuie sa avem în vedere ca wass nu poate fi folosit simultan pe doua dispozitive iar înainte de folosirea lui ai nevoie de codul de confirmare. Dacă ștergi o conversație este posibil ca ea sa rămână înregistrată(cel mai probabil când ai funcția sincronizare activata) și sa revină în situația în care faci restore ca de fapt asta ai făcut. Restore din backup. whatsup este o aplicație foarte populara și nu poate sa își bata joc de ea cine vrea cum vrea. Adică în spatele aplicației sunt niște oameni inteligenți care au grija de securitatea clienților. Ba chiar folosesc un script pentru protejarea datelor noastre chiar și de către guvern.

| Dorin93 a răspuns:

Poti folosi WhatsApp si de pe laptop, calculator, sau chiar de pe alt telefon (intrand dintr-un browser). Se numeste WhatsApp Web.
Intri pe https://web.whatsapp.com/ si scanezi codul acela cu telefonul. Apoi poti folosi whatsapp de pe laptop/calculator/telefon/tableta etc.
Deci e posibil sa fi intrat altcineva, DOAR DACA A PUS MANA CANDVA PE TELEFONUL TAU SI A SCANAT CODUL FARA SA STII.
Iar ca sa verifici daca a intrat cineva, pe telefonul tau, in aplicatia WhatsApp, poti intra la WhatsApp Web ca sa vezi cand a fost ultuma conectare (daca a fost).