|

Am mai multe conturi de gmail si le accesez pe rand din telefon. Am instalat google photos, google foto, care cred ca se arondeaza doar unuia dintre conturi, la fel ca drive-ul, este adevarat?

Am si o tableta de pe care accesez aceleasi conturi de gmail, cand sincronizez google foto pe telefon, modificarile apar si pe tableta?

Google foto este separat pentru fiecare cont sau sau este comun pentru toate conturile de gmail din telefonul respectiv? Multumesc!

| a răspuns:

Buna!

Daca ai sincronizat conturile cu toate dispozitivele atunci vei putea sa vezi de oriunde continutul ce se afla in contul respctiv, cat timp esti logat pe cont.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Toate aplicatiile google daca le faci backup sunt sincronizate pe contul respectiv pe toate dispozitivele.
De exemplu: am in telefon adaugate 3 conturi de gmail. Cand vreau sa vad pozele de pe unul dintre conturi schimb accesul (pe Android e foarte usor, apesi pe bara "burger" cu 4 linii paralele orizontale- si in zona de sus iti vezi contul, acolo poti adauga celealte conturi google si le poti accesa de acolo prin drop-down).
Daca adaugi faci o poza sau un screenshot cu telefonul de pe contul respectiv si ai bifat ca sincronizare a imaginilor sa fie activa atunci poti sa vezi pozele pe tableta, daca esti, binenteles logat cu respectivul cont si pe tableta happy

| explică (pentru Dandinelle):

Ok, asa este, intre timp m-am mai lamurit...dar numai pozele pot fi vazute? Spre exemplu vreau sa vad pe tableta agenda din telefon, binenteles amandoua sunt conectate la acelasi cont de gmail...

| a răspuns (pentru bwb):

Daca pe telefonul respectiv (de Android stiu doar) are contul tau de google adaugat, pe tableta te conectezi cu acelasi cont. Daca pe telefon ai ales deja sa-ti sincronizezi contactele cu google (vezi in setarile telefonului-> Contacte -> Import contacte via gmail si ai acolo contul tau de google) atunci poti din acelasi meniu burger mai jos ai Contacte, ele sunt sincronizate. Poti verifica direct pe web, pe gmail, unde ai patratul cu 9 patratele ai Contacte in lista mai jos. De exemplu, mi-am schimbat de 2 ori telefonul anul asta si mi-am pastrat contactele si le pot vedea si direct pe https://contacts.google.com/u/1/?hl=en-GB&tab=mC. Daca nu ai nici un contact acolo vezi in telefonul tau in setari contacte.
Sper sa-ti fie de ajutor.

| explică (pentru Dandinelle):

Multumesc, raspunsul este de folos!

| explică (pentru Dandinelle):

Ok, multumesc, intre timp m-am mai experimentat!
acum am alta problema legata tot de sincronizare.
I-am cumparat bunicului un tel. ca sa plece din tara si i-am pus in tel aceeasi adresa de mail cu a mea tocmai ca atunci cand face o poza sa o vad si eu pe google foto prin sincronizare. intre timp s-a jucat cu telefonul si nu se mai sincronizeaza si nu am reusit sa-l fac sa inteleaga cum sa-l reseteze.
Am nevoie sa-l sincronizez eu de la telefonul sau pc-ul meu.
Multumesc!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai facut sincronizare pentru toate dispozitivele cu care accesezi netul, da. Dar, la un moment dat, iti va cere sa iti securizezi conturile si nu ai sa mai stii cărei adrese de mail le ai asociate. Un fel de varză de Bruxelles.

| a răspuns:

Cu un singur gmail sincronizezi toate aplicațiile google, dacă schimbi gmail ul, pozele sau fișierele salvate nu vor mai fi și pe celălalt