|

Am nevoie de cineva care le are cu Facebook-ul, deci mi-am făcut un cont. am completat ce era acolo si după când am terminat in loc sa mă contracteze îmi arată asta https://imgur.com/a/7cL38App, de fiecare data cand vreau să îmi fac alt cont îmi apăre asta. plus am dat poza și tot n-am primit un răspuns, dau funda pentru cel mai bun răspuns. vreau să îmi explicați.

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil ai avut un cont de Facebook care a fost inchis, iar acum Facebook iti cere sa iti confirmi identitatea pentru a iti permite sa creezi altul. Primirea unui raspuns poate dura avand in vedere ca Facebook are peste 2 miliarde de utilizatori.

Mai multe detalii despre termenii Facebook poti gasi aici https://www.facebook.com/terms

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cere sa iti confirmi identitatea. Si lasa-ma sa ghicesc. Pe un alt cont ti-au solicitat sa iti confirmi identitatea. Cum nu ai putut sa faci acest lucru, ai spus sa iti creezi alt cont. Numai ca Facebook cu un pas inainte... Te depisteaza dupa IP si din acest motiv iti cere acelasi lucru pe toate conturile. Stie cine esti pentru ca te inregistrezi folosind acelasi browser. Incearca alt browser din Magazin Play.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează