| Stokyurss a întrebat:

Am o întrebare, de doua luni nu pot intra pe contul de Facebook, acum doua luni mi-a apărut un mesaj "trebuie sa îți autentifici identitatea" am lăsat atunci o copie de buletin în căsuța corespunzătoare și cam atât mi s-a cerut de atunci pana acum nu mai am acces la cont îmi spune chestia asta: Din păcate, nu îți vei putea accesa contul cât timp revizuim aceste documente noi. Apreciem răbdarea ta și te vom contacta în cel mai scurt timp.
Au trecut totuși 2 luni, ma gândesc ca un angajat a omis cererea mea. Nu înțeleg de ce a durat atât. Am tot cautat unde pot lăsa o noua cerere de autentificare și nu exista nimic, o singura chestie am găsit unde îți lași copie după buletin și adresa de e-mail, dar acolo îmi spune când dau continuare, este valabila doar pentru conturi dezactivate, iar contul meu nu este dezactivat, deși nu apare pe Facebook acum dacă îl caut dar nici dezactivat nu este. Ma poate ajuta cineva ce pot sa fac în situația asta?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai scanat buletinul corect sa se vada foarte clar: numele, prenumele, data nasterii, CNP-ul si poza?

Numele si datele din FB sunt identice cu cele din buletin?

| Stokyurss explică (pentru Violleta2022):

Numele nu este identic, am stoky Anghel pe Facebook, iar în buletin Marian Anghel, dar nu cred ca asta este problema dacă aștept de doua luni sa se uite cineva peste actele mele.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Stokyurss):

In general asta este problema, daca datale personale din FaceBook nu corespund cu cele din buletin, iti pot inchide contul, pentru declaratie falsa.
Stiu pe cineva care si-a pus alta data de nastere si i-au inchhis contul.

In orice caz, daca tu stii ca-i totul corect in acel cont si in declaratia ta, mai scaneaza odata buletinul si re-trimite-l.

| Stokyurss explică (pentru Violleta2022):

Asta am întrebat și eu aici, dacă exista o posibilitate sa retrimite scanarea la Facebook eu nu am găsit în 2 luni opțiunea asta

| floreadan a răspuns:

Numele si datele din buletin trebuie sa fie identice, daca nu, sunt sanse mici sa mai poti recupera contul.