|

Am o problema, imi apare in jurnalul de activitati de la Facebook ca imi place niste pagini de prin singapore china malaezia si astea apare cam din trei in trei ore asa apreciez paginile dar eu nu o fac si nici pe Facebook nu prea stau si nici nu apare ca m-am conectat de pe altceva sau alta locatie. Din ce cauza poate fi?

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Acele postari apar cel mai probabil din cauza unui virus pe Facebook. Pentru a-l indeparta, trebuie sa mergi cu mouse-ul in coltul din drepta sus a paginii de Facebook, sa dai click pe sageata si mai apoi sa alegi, din lista care va aparea, optiunea Settings. Mai apoi, mergi la lista din partea stanga si acceseaza Apps. Iti vor aparea aplicatiile pe care le folosesti, cu care contul tau este conectat. In acea lista exista si acest virus deghizat sub forma unei aplicatii. Poti sterge toate aplicatiile sau le poti sterge pe cele care ti se par suspecte, cele pe care nu iti amintesti sa le fi accesat sau folosit. Faci acest lucru accesand X-ul din dreptul fiecarei aplicatii.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cel mai probabil e un bug ca nu iti arata ca te conectezi de altundeva, cel mai bine zic eu e sa schimbi parola!

| explică (pentru IonutTheGamer):

Am schimbat parola. Voi vedea maine sa vad daca mai apare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Când mai intri pe unele site-uri te forțează sa dai like la paginile lor de Facebook, chiar dacă tu nu îți dai seama de asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unele pagini pe net își dau like singure fără ca tu sa stii iar varianta a doua e ca ai un virus care face asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează