| LadyM_8234 a întrebat:

Am primit cateva emailuri cum ca mi-am facut un cont pe Facebook si apoi m-am logat pe glovo si zoom, dar nu am facut asta, numele care apare in mail este Maria Ioana iar numele meu este Andreea nu poate sa fie o greseala, dar nu stiu cum sa procedez sa aflu cine a facut acele conturi si cum sa le blochez. Sper sa ma puteti ajuta! Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă ai un mail de tipul X.Y@gmail de exemplu, iar o persoană care are mailul XY@gmail (adică fără [.] între X și Y) își face cont pe undeva folosind aceea adresă de mail, vei primi și tu o înștiințare. Ignoră, e un „bug" de la ei.

| LadyM_8234 explică (pentru mihai69):

Nu emailul meu este cu numele Andreea iar presupusul cont de Facebook ar fi Maria Ioana, nu poate fi eroare de scriere sau ceva pentru ca sunt complet diferite...

| mihai69 a răspuns (pentru LadyM_8234):

Nu ai de unde să știi ce email a trecut acea persoană. Poate să fie și inversul situației descrise mai sus de mine - adresa ei de mail să fie cu punct. Sau pur și simplu o fi greșit o literă / cifră când a scris-o pe a ei și s-a nimerit să fie chiar identică (asta greșită) cu a ta.
Orice ar fi, singura opțiune sigură pe care o ai e să IGNORI mesajele acelea.

| danbnz a răspuns:

Miroase a scam.
Sper ca nu ai facut greseala sa raspunzi si sa le dai ceva date.
Ia uita-te aici:
https://www.facebook.com/help/225602007465207
https://www.facebook.com/help/community/question/?id=10203698434013419