|

Am si eu o nelamurire legata de Facebook si nu am reusit sa gasesc in setari sau pe vreun forum, raspunsul potrivit. Ideea este ca vreau sa am pozele "publice" dar sa nu poata sa imi dea oricine "like" sau sa comenteze la ele. Peste tot pe unde am citit, se spune ca daca am pozele "publice", va putea oricine sa dea "like" sau sa comenteze si totusi, sunt o multime de profiluri in care am intrat, era evident ca persoana respectiva avea pozele publice (pentru ca nu eram prieteni si totusi le vedeam) insa nu am putut sa dau like la vreuna din acele poze. Stie cineva care e explicatia si cum sa imi setez si eu profilul in acelasi fel?

| a răspuns:

Bună!

Mai multe informații despre setările pe care le poți face găsești aici - https://www.facebook.com/help/1625371524453896

Ora De Net
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Din aplicația Facebook intri la setari->postări publice iar la "comentarii adăugate la postările publice" și la "informații publice de profil" selectezi "prieteni". Așa vei putea primi comentarii doar de la prieteni.

| explică (pentru ℓαυяα):

Pai asa le am setate...si totusi primesc like la poze de la persoane straine. sad

| a răspuns (pentru wildthing):

Nu am găsit in setari opțiunea sa primesti likeuri doar de la prieteni. Nu știu dacă se poate.

| explică (pentru ℓαυяα):

Se poate sigur, pentru ca am vrut sa mai multe ori sa dau like unei fete sau alta (care nu-mi erau prietene) si nu-mi era disponibila optiunea asta, desi puteam vedea in dreptul pozei respective ca avea deja like-uri...probabil primite doar de la prietenii ei. Deci sunt confuz.

| a răspuns (pentru wildthing):

Ai cumva butonul de "Urmărire" activat?
Setari→ Postari publice→ Cine mă poate urmări→ setează: Prieteni (nu Public!)
Încearca asa!
Cred că proprietarii conturilor de care vorbesti, nu au activată optiunea "Follow" pentru a le putea fi urmărit profilul.