anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am un cont pe net cu peste 300 de filme si cred ca mi-a fost spart. Cineva mi-a adaugat inca un videoclip iar problema e ca nu-l pot sterge sau edita si imi apare mesajul This video is locked from editing by site administration. Si cu traducere google: Acest videoclip este blocat de la editare prin administrarea site-ului. Nu vreau sa cred ca cei de la site au vreo legatura?!

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Deoarece nu știm despre ce site este vorba, care sunt Termenii și condițiile și modul de funcționare al platformei respective, este destul de dificil să îți dăm un răspuns exact.

În general, poți începe prin a-ți schimba parola la contul respectiv și să cauți dacă site-ul oferă posibilitatea de a te deconecta de pe toate dispozitivele pe care ești conectat. Gândește-te dacă te-ai mai conectat la contul respectiv pe un calculator sau telefon care nu îți aparțin și dacă există posibilitatea ca altcineva din jurul tău să fi încărcat videoclipul respectiv.

Dacă ai dori să găsim împreună o explicație mai exactă a situației aceasta, ne poți scrie mesaj privat aici, pe TPU, sau pe pagina de Facebook Ora de net.

Ora De Net
11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca video-ul ala este postat de un hacker si contine material pornografic cu copii, asteapta-te sa te trezesti cu Politia la usa.

| morosanu55 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu e cu copii, dar ma intereseaza ce inseamna mesajul?

| Violleta2022 a răspuns (pentru morosanu55):

"This video is locked from editing by site administration"
traducerea textului este:
"Acest video este blocat de la editare de catre administratorul site-ului".

Daca tu nu ai postat acel video, atunci doar un hacker ti l-ar fi putut posta in locul tau si administratia site-ului a interceptat si cenzurat (blocat) acel video.


Totusi, de unde stii tu ce contine acel video, odata ce nu l-ai postat tu? Din cate stiu eu, video-urile care sunt blocate din start, contin violenta, sex sau pedofilie (sex cu copii). Asadar, ce continea acel video?

| morosanu55 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mesajul cu "Acest video este blocat de la editare de catre administratorul site ului" ma face sa cred ca insusi cei care administreaza site-ul(care sunt oameni si nu roboti) au incarcat acel video. Repet, pe videoclipurile mele le pot edita, schimba titlul, imaginea de fundal a videoclipului, sterge, dar la acest video nu pot interveni de nici un fel...si este vizibil pentru oricine intra pe profilul meu

| Donsavas a răspuns:

Dacă vreun hacker ti a făcut Asta, ar trebui să mergi la poliție, la secția cibernetica si sa depui plângere. Se va afla cine este și va fi sanctionat.

| Osneros a răspuns:

Las-o pe ioneasca cu Politia ei laughing

Si daca videoclipul ar contine material ilegal tot nu te-ai trezit tu cu Politia la usa, pentru ca nu l-ai postat tu. Nu-i foarte greu sa descoperi cine l-a postat, mai ales daca acel cineva nu stie sa se ascunda.

Revenind, nu cred ca ai ce face decat sa comunici cu adminii site-ului.

| morosanu55 a răspuns (pentru Osneros):

Mesaje le am trimis...

| Osneros a răspuns (pentru morosanu55):

Ok, si ar trebui sa ghicesc ce ti-au raspuns sau ai de gand sa-mi spui?

| morosanu55 a răspuns (pentru Osneros):

Mesaje le am trimis in engleza, ca site-ul e strain...ei nu trebuie sa-mi raspunda in scris, ei trebuie sa stearga ce nu este incarcat de mine pe site...

| Osneros a răspuns (pentru morosanu55):

Ok, deci te aștepți să ghicesc.