|

Astăzi mi-am schimbat parola de la facebook iar după un minut era blocat. Acea persoană care la blocat nu știa parola mea. Îmi zicea că dacă nu-i dau parola fb rămâne blocat. Cu se poate așa ceva?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Ne pare rau ca ai trecut printr-o astfel de situatie neplacuta. Incearca sa-ti deblochezi contul accesand adresa www.facebook.com/hacked

De asemenea, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. In coltul din dreapta sus al Facebook, exista o sageata de unde poti accesa Settings, si mai apoi Security. Vei gasi acolo optiunile oferite: setarea numarului de telefon, primirea de mesaje SMS atunci cand contul este accesat de pe un browser strain, setarea unor intrebari de securitate pentru recupererea contului, etc.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

S-ar putea sa-ti fi trimis un e-mail de confirmare! L-ai accesat? Confirma schimbarea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Schimba parola la email. Si desteptul de ti-a blocat contul da-l pe mana politiei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se prea poate sa fi stiut vechea parola. Facebook blocheaza contul temporar cand sunt incercari de frauda. Insa fiind posesoarea contului ti-l poti debloca prin e-mail, de obicei te indruma ei (Facebook) cu ce trebuie sa faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează