| Toni1337 a întrebat:

Astazi mi-au fost luati bani de pe cardul meu, mai exact Transilvania, am verificat si scria la tranzactie boosteroid paypal, tin sa mentionez ca stiu ce este boosteroid si nu am folosit niciodata si nici nu am creat un cont, oare pot recupera banii sau macar sa stiu exact unde s-au dus?
De obicei la platile online la acest card imi cerea confirmare de pe telefon, imi dadea un cod si chestii, acum nu s-a intamplat nimic, doar mi-am verificat soldul si am observat.

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Ne pare rău să auzim că s-a realizat o plată despre care tu nu știai, de pe cardul tău.

Îți recomandăm să îi contactezi pe cei de la bancă și să le explici faptul că tu nu ai autorizat acea plată. Ei sunt în măsură să anuleze plata respectivă și să îți schimbe cardul dacă este nevoie.

Abonamentul la Boosteroid este de aproximativ 10$ (43 lei) pe lună. Dacă aceasta este suma tranzacției de care menționezi, cel mai probabil a fost plătit abonamentul pe o lună. În termenii și condițiile celor de la Boosteroid este scris faptul că ei nu restituie bani, de aceea banca este singura modalitate posibilă de a-ți recupera banii.

Îți recomandăm să verifici mail-urile de pe care este posibil să-ți fi creat din greșeală un cont și să te fi abonat la site-ul respectiv. Poți căuta în mailuri după numele platformei Boodteroid. Abonamentul se reînoiește la fiecare lună. Dacă ai un abonament activ este de preferat să îl anulezi pentru a nu se repeta această tranzacție nedorită și luna viitoare.

Sperăm că vei rezolva această problemă.

Ora De Net
2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Sunt 2 posibilități: ai dat datele de pe card ca să te înscrii pentru cele 3 zile free și ai uitat să anulezi abonamentul înaintea expirării termenului, fie cineva ți-a pozat cardul și l-a folosit. Fiind vorba despre o sumă mică, nu a fost necesară verificarea în 2 pași.