| Amalia666 a întrebat:

Acum ceva timp am dat de un site cu chestionare online. Am mai facut pana acum cateva pe alt site si chiar am primit banii.
Oricum, ideea e ca am bagat doar numarul cardului si am inceput sa am suspiciuni despre site, sunt convinsa ca e o teapa. Am avut foarte putini bani pe card, e posibil sa ma fure de acum inainte sau e ok daca n-am dat si alte date?

| Ora de net a răspuns:

Bună, Amalia,

Pentru a te asigura ca un site este de incredere te incurajam sa verifici daca acesta are date de contact, adresa birourilor fizice si datele fiscale ale firmei. De asemenea, poti incerca sa cauti pe internet recenziile altor utilizatori legate de situl respectiv.

Mai mult decat atat, asigura-te ca pagina unde introduci datele bancare este securizata - paginile securizare au https:// in fata lor si o iconita verde cu un lacat. Daca crezi vreun moment ca ceva este in neregula, poti suna oricand la banca pentru a verifica tranzactiile sau pentru a bloca cardul.

Ora De Net
4 răspunsuri:
| Anonymus52 a răspuns:

Nu cred ca e posibil sa iti ia banii fără alte date. Oricum daca observi ca iti lipsesc banii de pe card iar tu nu ai facut nimic cu ei, mergi la banca si anulează cardul.
De acum, ai grija pe ce site-uri dubioase intri.

| Amalia666 explică (pentru Anonymus52):

O sa fiu atenta. Nu ma gandeam ca poate fi teapa avant in vedere ca am mai avut contact cu astfel de site uri si totul a fost ok.
Multumesc!

| Amalia666 explică (pentru Amalia666):

Avand*