| Lisaaaa a întrebat:

Buna, am avut un cont de Facebook, si s-au trezit cativa sa imi dea raport la cont, il aveam de cativa ani buni, 9-10 mai exact, din 2009, si mi-au inchis contul, mi-au cerut niste documente, sa dovedeasca cum ca as fi eu, si am pus o poza din buletin, dar de ieri nu imi dau nici un raspuns si nici nu imi pot reactiva contul, imi poate spune cineva in cat timp as putea sa il reactivez sau daca pot sa fac ceva in legatura cu asta?

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Facebook blochează anumite conturi dacă consideră că acestea sunt false sau încalcă politicile lor și îți poate cere dovezi pentru a te identifica. Mai multe la https://www.facebook.com/help/159096464162185

Tot ceea ce poți face acum este să aștepți ca cererea ta să fie revizuită - cel mai probabil vei primi un mesaj sau email de notificare când procesul va fi încheiat.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Numele de pe Facebook trebuie sa fie identic ( sau aproape ) cu cel din CI, poza de profil sa fie vizibila sa dovedeasca ca esti tu, iar data nasterii din profil sa fie identic cu data nasterii din CNP.

Eu cand mi-am confirmat identitatea pe Facebook m-au pus sa imi recunosc si prietenii. Atunci nu aveam trecut numele din buletin, iar dupa ce am incarcat CI, recunoscut prietenii si am avut din nou acces la cont, mi-am schimbat numele pe Facebook in cel real. De atunci mi-au dezactivat functia de schimbare a numelui. In anul 2013 s-a intamplat. De atunci s-au mai schimbat regurile pe Facebook. Oricum si eu sunt blocat in momentul de fata. Sunt blocat pentru a treia oara 30 zile si nu am drept la buton like, share, nu pot scrie comentarii, nu pot posta nimic in profil, grupuri, pagini si grupuri pe care le administrez.

| Lisaaaa explică (pentru anonim_4396):

Foarte ciudat, se duce dracu si Facebook-ul, eu am contul din 2009, si aveam peste 4000 de prieteni, imi e putin greu sa o iau de la inceput, sper ca o sa imi dea voie sa il reactivez peste ceva timp, pentru ca am pus poza cu buletinul, nu se vedea bine poza si probabil din cauza asta nu mi-au reactivat contul inca, dar sper sa o pot face, deja e de doua zile asa...

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai sub 18 ani nu-l mai vezi deschis.

| Lisaaaa explică (pentru darrio2007):

Am 21 de ani

| darrio2007 a răspuns (pentru Lisaaaa):

Mda. Curios! Probabil ai postat ceva gresit. Nu am patit asa ceva niciodata. Nu stiu ce sa spun.