| joghu22 a întrebat:

am făcut o comanda din afara de pe un site de un tricou și am plătit cu cardul. înainte sa mi se ia banii de pe card, arata cine e deținătorul și cine a luat banii, dar acum nu se mai vede. e posibil sa fie frauda? site ul pare legit

2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Bineinteles ca nu se mai vede tranzactia, a fost vizibila in momentul procesarii, acum pentru ca s-a trecut la urmatorul pas de pregatire a tricoului si trimitere catre tine, nu mai arata acelasi pas, ci urmatorul.
Nu trage nimeni teapa pentru 1 tricou, nu te mai stersa din ataat lucru.
oricum tu poti vedea tot timpul in contul bancar, ce bani ies si unde se duc. In caz de ceva nu se potriveste suni la banca si ceri investigarea sumei care ti-a fost trasa fara consimtamantul tau.
Am credit carduri de 30 de ani si sunt ani multi de cand platesc totul cu cardurile, zeci de tranzactii pe zi, ca noi nu mai folosim bani lichizi, ci carduri bancare, si mi s-a intamplat 1 singuar data, cand un taximetrist mi-a tras banii de 2 ori. Am vazut asta in extrasul de cont si am sunat la banca. am cerut investigarea si in 2 saptamani am primit bani inapoi cu scuzele taximetristului, care a fost avertizat de banca ca-i poate fii aczuat de inselaciune.
Credit cardurile sunt acoperite de banca, sunt asigurate intotdeauna!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai grijă că există mulți escroci! Și eu pe olx era să fiu înșelat. Am fugit repede la bancă să-mi scot banii, ai grijă unde plătești.
Dacă crezi că ai fost victima unei fraude solicita reemiterea unui card nou.