|

Buna am o intrebare contul meu de Facebook este blocat temporar de cam 2 zile nu pot da msj, schimba poza de profil, nu pot posta nimic si nici like nu pot sa dau are coneva idee cam cat mai dureaza pana se deblocheaza. multumesc

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Roxana,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigura ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca e blocat temporar inseamna ca-si va reveni la un moment dat.
Asa face Facebook-ul daca dai prea multe cereri de prietenie intr-o singura zi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează