| darkgag24 a întrebat:

Buna, am o problema legata de contul de insta.Astazi in jur de ora 14:00 mi-a fost spart.Hackerul nu a schimbat parola si am ramas logat in cont, dar contul este blocat.Ca sa deblochez contul am nevoie ori de emailul contului ori de nr de telefon al contului, si ambele au fost schimbate de hacker.Am facut mai multe tickete catre Instagram si de fiecare data tot ce au facut a fost sa imi schimbe parola, dar nu au reusit sa imi deblocheze contul.Le-am dat poza cu mine si au verificat ca eu chiar sunt owner-ul real al contului. Exista vreo modalitate sa imi recuperez contul sau trebuie sa fac unul nou? Nu este neaparat problema de a imi face unul nou dar sunt multe conversatii pe acel cont care nu as vrea sa fie citite de ceva hacker random.Multumesc.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai ramas logat in cont, poti intra in setari si sa modifici orice acolo (inclusiv numele, parola, e-mail-ul sau numarul de telefon. Sterge si datele trecute de hacker, inclusiv numarul lui de telefon, e-mail etc.
Imediat dupa modificari trebuie sa iesi din cont (pe toate dispozitivele), dupa care te poti loga cu datele noi, inscrise de tine.

| darkgag24 explică (pentru Bula):

Eu sunt logat in cont, dar contul este blocat temporar.Adica am nevoie sa verific ca eu sunt si ei trebuie sa imi trimita un cod ori printr-un email, ori prin numarul de telefon, ambele schimbate de hacker.Probabil Instagram a blocat contul inainte ca hackerul sa schimbe parola, si eu am reusit sa o schimb prin a face un ticket la ei, dar nu m-au ajutat sa imi schimb si mailul.Deci acum hackerul nu are parola, si nu se poate loga in cont.Si eu sunt logat in cont, dar contul fiind blocat, eu trebuie sa il deblochez verificand prin acel cod, si cum am zis, hackerul a schimbat atat numarul de telefon cat si emailul, deci practic nici eu nici el nu avem acces la cont acum.

| darkgag24 explică (pentru darkgag24):

Si sunt sigur ca e un hacker din moment ce emailul a fost schimbat intr-unul al carui domain incepe cu "d", si eu nu am folosit niciodata un domain in afara de gmail sau yahoo.

| Bula a răspuns (pentru darkgag24):

Tu nu esti logat, daca nu ai acces la setari.
Ai fost de-logat si tu din cont, deci nici unul din voi nu poate intra in cont.
Este o situatie grea de rezolvat, daca nu ti-ai luat masurile de preventie necesare: sa ai atat o adresa de e-mail, cat si un numar de telefon pentru a primi codul de securitate (care sunt valabile doar pentru scurt timp, doar cateva minute).
N-ai decat sa le scrii din nou, explica-le situtia si indica-le un numar de telefon sau e-mail VECHI, folosit la- sau dupa registrare, Astfel ei vor sti ca aceea adresa SIGUR este a ta. Altfel n-ai sansa sa-ti recuperezi contul.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu înteleg, iti poti vedea contul dar nu ai acces la el, sau cum? Blocat in ce sens? Ce hacker?! ))
Poate că te-au blocat chiar cei de la Instagram, fiindcă ai incalcat termenii si conditiile siteului. Asteapta 24/72 h si vezi că poate ai din nou acces, daca fapta comisă nu a fost prea gravă.