|

Buna, am si eu o intrebare. Am impresia ca cineva imi acceseaza cineva contul meu de Facebook! Imi apar diferite prostii postate ceea ce eu nu am postat nimic. Una din ele ar fi o reclama cu niste perechi de ochelari la 19E. Si adoua e sa salvez cainii fara stapan. Din poza cu ochelarii am avut vreo 30 de poze. Abia am putut sa le sterg. Cu poza cu ochelari cica am etichetat si un coleg de serviciu. Ceea ce e fals ca eu joi noapte am fost la servici si nu am avut timp de prostii. Iar cu grupul pentru salvarea maidanezilor am gasit cu greu de unde sa sterg si nu ma lasa. Se invarte cercul de vreo 20 de minute si nu face nimic. Cred ca a setat cumva nu stiu sa nu pot sterge grupul. Nu stiu as putea cumva sa contactez Facebook Romania sa imi trimita prin email un desfasurator de cate ori a fost accesat contul meu incepand de Joi noapte?

13 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Poti vizualiza locurile unde esti/te-ai logat aici https://www.facebook.com/settings?tab=security Daca consideri ca cineva iti acceseza contul te sfatuim sa iti schimbi parola.

Cel mai probabil acele postari apar sunt din cauza unui virus pe Facebook. Pentru a-l indeparta, trebuie sa mergi cu mouse-ul in coltul din drepta sus a paginii de Facebook, sa dai click pe sageata si mai apoi sa alegi, din lista care va aparea, optiunea Settings. Mai apoi, mergi la lista din partea stanga si acceseaza Apps. Iti vor aparea aplicatiile pe care le folosesti, cu care contul tau este conectat. In acea lista exista si acest virus deghizat sub forma unei aplicatii. Poti sterge toate aplicatiile sau le poti sterge pe cele care ti se par suspecte, cele pe care nu iti amintesti sa le fi accesat sau folosit. Faci acest lucru accesand X-ul din dreptul fiecarei aplicatii.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
13 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate e vorba de un virus. :)
Dacă știi că nu ai dezvăluit parola nimănui, atunci nu ai de ce să îți faci griji. Fii și tu atent ce linkuri accesezi pe Facebook, oricât ai fi de tentat să le deschizi.
Dacă cineva ți-ar fi știut parola, ți-ar fi schimbat-o, dacă tot a vrut să își însușească contul. Sunt puțini cei care urmăresc să se joace cu nervii tăi, ori să se distreze postând în numele tău și apoi să se afișeze în fața ta, ca niște oameni nevinovați. ))
Ce poți face tu...
- Schimbi parola, pentru o mai bună securitate.
Apoi, pentru a vedea dacă cineva ți-a accesat contul, intri la: Setări→ Securitate și conectare (coloana din stânga)→ Unde te-ai conectat (dai click pe "Mai multe", iar aici poți vedea absolut toate dispozitivele de unde te-ai conectat: mobil, PC, browserele etc)
- Puțin mai jos, găsești scris:
"Configurarea funcţiilor suplimentare de securitate"

Și bifezi că vrei să "Primeşte alerte despre conectări nerecunoscute" și totoodată bifezi și adresa de email unde vrei să primești aceste notificări.

Și șterge aplicațiile ciudate de pe FB. Fiindcă, dând click pe o astfel de aplicație, tu singur îți dai acordul ca acestea să posteze în numele tău.
Https://www.facebook.com/settings?tab=applications

Dacă nu ai, instalează în calculator Malwarebytes și poți face o scanare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru ramon2473):

Soluția e la tine? Crazy, haha, really crazy! ))
Pune și tu un anunț pe aci, că nu se știe...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru ramon2473):

Termină cu detaliile absurde, domnule, ori cu vorbele goale, nu sunt o incepătoare într-ale Facebook-ului, am suficientă experiență pe-acolo. Și m-am cam lovit de toate problemele, reușind să-i descopăr toate detaliile. Deci, lecțiile oferă-le altcuiva, nu mie.
Te voi lua și pe tine ca pe un virus, daca mă mai stresezi mult cu chestiile astea inutile si uite na, mă vei obliga să fac o scanare! tongue
Nu știu de unde ideile tale cu aplicațiile jenante, cu reclame la prezervative, chilot de damă sau metode de a-ți lungi ceea ce nu ai suficient de lung.
Da, chiar, cine e crazy?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru ramon2473):

Asta știu și eu.M-am referit la faptul ca e bine să facă aceasta scanare cu Malwarebytes, pentru virușii din calculator.

Tu, pur și simplu, repeți domnule, ce i-am zis chiar eu în ultimul paragraf! Dar așa ești tu, citești numai printre rânduri:

"Șterge aplicațiile ciudate de pe FB. Fiindcă, dând click pe o astfel de aplicație, tu singur îți dai acordul ca acestea să posteze în numele tău.
Https://www.facebook.com/settings?tab=applications"

Și acum, zi-mi tu mie, cu ce informații noi l-ai încântat, în afara celor spuse de mine? Bineinteles, cu excepția exemplelor tale cu care sperai să ne stârnești râsul?! Absolut nimic!
Băiatul dacă a vrut a priceput din start ce i-am zis, ce ai adus tu în plus a fost doar umplutură inutilă. Închei discuția aici, altfel ne învârtim la nesfârșit pe roata hamsterului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Https://www.facebook.com/settings?tab=security§ion=sessions&view --> Aici iti apar toate locurile si dispozitivele de pe care a fost accesat contul dumneavoastra de Facebook

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu apare pe acel link intrati pe Facebook si urmati acesti pasi

Setari -> Securitate si conectare (si aici apare Unde te-ai conectat)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează