|

Buna. As vrea sa stiu care dintre datele personale de pe un iphone (cont icloud, id Apple, cont games store etc) sunt facute publice, in sensul ca le pot vedea alti utilizatori de iphone?

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Compania Apple nu face publice datele tale personale (nume, email, id) altor utilizatori. Nu trebuie sa-ti faci griji happy

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salutare,
Singurele publice sunt cele de la game center în cazul în care ai prieteni adaugati, ei iti pot vedea profilul, informatii ce contin numarul de puncte la jocurile conectate la game center si acele jocuri detinute si jucate de tine, respectiv de cand nu le-ai mai jucat.

| explică (pentru Carapace):

Am inteles. as mai avea o intrebare, daca ai putea sa imi raspunzi: in momentul in care trimit un mail de pe telefon apare vreo informatie legata de locul unde ma aflu? sau asta se intampla numai daca e activat gps-ul sau ma rog... cum e la facebook spre exemplu... merci anticipat. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BlackBeauty09):

Salutare,
Nu, mailurile nu au legătură cu Location service, te poți chiar duce la settings și vei vedea la privacy ce aplicații îți folosesc această obține. De exemplu dacă te duci la settings ori la privacy ori la o aplicație anume cum ar fi Facebook, îți va apărea o setare unde vei putea seta dacă vrei sau nu ca aplicația Facebook să-ți poată folosi locația respectivă și dacă faci asta și selectezi aceea... săgeată îți va apărea, dar în oricecaz la mailuri nu apar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Carapace):

Merci frumos! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri: