|

Buna! Astăzi am primit un mail de la Admin Service pe contul meu Yahoo in care spune ca mâine îmi expira contul și va fi închis. Pentru a putea sa îl utilizez in continuare trebuie sa fac update-ul contului. Eu utilizez acest cont zilnic și nu stiu ce s-a întâmplat. Ma ajuta cineva sa ma lămuresc? Mulțumesc!

| a răspuns:

Bună, Oana,

Yahoo nu va închide permanent un cont fără motiv. Te invităm să privești cu ochi critici informațiile pe care le citești sau le primești pe internet - nu toate acestea sunt reale.

Mai multe detalii despre cum arată un email oficial Yahoo gasesti aici https://safety.yahoo.com/Security/PHISHING-SITE.html Adresa trebuie să conțină la final "@yahoo-inc.com"

Ora De Net
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cauta adresa de la care s-a trimis si vezi ca este falsa. Daca vrei sa te distrezi trimite-i date false, aiurea. De exemplu: data nasterii= 1ianuarie anul 1000 inaintea erei noastre. Parola: mama ta a facut... si-i zici ce vrei tu mai urat. Etc. Daca te deranjeaza vezi ca in setari exista posibilitatea de a copia si bloca 500 de adrese. Daca nu stii cum iti explic eu.

| a răspuns:

Nu trebuie să faci nimic, mai mult ca sigur e o tentativă de phishing! (furt de date personale)

| a răspuns:

Yahoo nu trimite mesaje de genul prin email, daca era sa ti sa inchida contul, erai deconectat si iti aparea in loc de email, un formular micut.