|

Buna! Cand intru pe yahoo imi spune mereu ca cineva s.a conectat pe contul meu din Bucuresti si mi.am schimbat parola de n ori.Azi am primit si un mail de la un site cu apartamente si case si la sfarsit scrie ca am primit acel mail pt ca m.am abonat ca(numele meu)si nu tin minte sa fi facut asta.Site.ul se numeste Click then buy. Daca a fost un hacker ce poate face incat sa fiu trasa la raspundere pentru ceva grav? Dau funda si va rog sa nu ma luati la misto.

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Maria,

Iti recomandam sa intri pe adresa ta de Yahoo si sa-ti schimbi parola urmand sfaturile mentionate aici http://oradenet.salvaticopiii.ro/......eni-contul

De asemenea, te sfatuim sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis.

Marcheaza ca Spam mesajul primit sau dezaboneaza-te si cel mai probabil nu vei mai avea probleme.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| explică:

Nu, stai linistita ca nu se va intampla nimic. Mai ales daca esti minora, nici nu ai cum sa achizitionezi un apartament. Atacurile hack-erilor se dau la conturi „grase" unde se afla informatii deosebite, card-uri si conturi de banca. Tu pur si simplu ai accesat un site de apartamente sau ceva asemanator si automat aia iti trimite email-uri, primesti notificari cand se schimba ceva in acel site. Daca te-ai dezabonat, nu te mai deranjeaza email-urile dar ar fi bine sa mergi in site-ul acela si sa stergi si contul.

4 răspunsuri:
| explică:

Daca stii ca te conectezi si de pe așlte dispozitive, de exemplu intri din laptop dar si din tableta, locatia nu poate fi exacta. De exemplu eu locuiesc in Focsani dar locatia mea este afisata ca Bucuressti sau Cluj. Deci daca te conectezi si de pe alte dispozitive, yahoo te anunta ca te-ai conectat din alt dispozitiv dar nu iti afiseaza locatia exacta ci... Bucuresti sau alt turn. E-mail-ul de la apartamente este doar un spam. Mai toti primim email-uri tip spam(nefolositor). Click pe acel email si ilmarchezi ca spam. Data viitoare emailul va intra in folderul spam pe care le vei sterge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

E vreo problema daca cand am dat dezabonare mi.a sceis numele complet? Si ar fi putut face un hacker cont cu datele mele sa inchirieze un apartament, etc.Imediat iti dau funda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Sau la sfarsitul email-ului vezi daca scrie undeva „unsuscribe„ sau „dezabonare" si te dezabonezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează