|

Buna! Cum pot seta pe Facebook sa nu primesc mesaje de la persoane pe care nu le am in lista de prieteni? Stiu ca am vazut setarea respectiva mai demult, dar de cand s-a modificat Facebookul nu o mai gasesc.

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Mesajele de la persoanele necunoscute nu iti apar direct in messageria Facebook, ci ca niste cereri. Poti vizualiza mesajul abia dupa ce il accepti. Daca vrei ca cineva sa nu interactioneze cu tine deloc poti sa-i blochezi. Acceseaza Facebook de pe un computer, mergi in coltul din dreapta sus a ecranului si acceseaza sageata de pe banda albastra. Alege Settings/Setari si mai apoi din lista din partea stanga Blocking. Acolo vei putea adauga persoanele cu care nu vrei sa interactionezi sau iti vei putea administra setarile.

Mult succes!

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! Cred ca setarea aceasta este implicita, mesajele pe care le primesti de la cineva cu care nu esti conectat pe Facebook nu apar in Inbox-ul tau, ci intr-o sectiune speciala numita Cereri de Mesaje. Pentru a o accesa, dai click pe iconita Setari din aplicatia Messenger si selectezi Message Requests/Cereri de mesaje si apoi See Filtered Requests/Vezi cereri filtrate.
Daca vrei ca o persoana anume sa inceteze sa iti mai trimita cereri de mesaje, ai optiunea de a o bloca, selectand din Meniu(dreapta sus)Setari-Blocare- iti apare o casuta unde scrii numele celui pe care vrei sa il blochezi, si astfel nu va mai putea sa iti trimita deloc mesaje.
Sper ca am fost de ajutor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Multumesc frumos!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru alinaig):

Cu placere! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează