|

Bună! Cum se șterge istoricul editarilor unei postări /poze de pe Facebook? Nu-mi place ca toată lumea să vadă ce am adăugat la poza /postarea respectiva! Trebuie sa existe o cale să se poată șterge istoricul editarilor! Vă mulțumesc!

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Anca,

Nu poti sterge istoricul editarilor unei postari pe Facebook. Singura posibilitate pe care o ai este sa stergi postarea si sa faci una noua, dar in acest caz vei pierde toate aprecierile, reactiile, comentariile etc.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

De fapt, FB-ul a adaugat acest istoric al editarilor, tocmai pentru a arata tuturor cand apar modificari la acea postare.
Ca atare ai cateva optiuni:
- ori stergi postarea de tot,
- ori nu mai re-editezi,
- ori editezi si nu-ti pasa de parerile altora,
- ori o stergi si o repostezi in forma noua, care-ti convine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Mulțumesc! Asta știam dar e aiurea că nu vreau să pierd toate comentariile și like-urile sau sa postez iar deși postarea e mai veche. Citisem tot aici mai demult că se pot șterge cookie-urile sau ceva de genul și in felul ăsta dispare istoricul...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează