|

Buna, daca blochez o persoană pe Facebook, ea primeste notificare ca a fost blocat sau poate afla cumva asta? Si eu pot sa ii mai vad postarile sau si eu sunt blocata pentru contul ei?

Mulțumesc

10 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună, Andreea,

Dacă blochezi o persoană pe Facebook, atunci ea nu va fi notificată în niciun fel, nu va mai putea să îți vadă profilul și nu te va mai putea găsi pe Facebook. În același timp, nici tu nu vei mai avea acces la profilul sau postările persoanei respective. Mai multe despre asta găsești aici https://www.facebook.com/help/1000976436606344?helpref=hc_global_nav

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna! Nu primeşte notificare ca a fost blocata in schimb nu iti va mai putea vedea profilul si nici sa iti dea mesaje si nici tu nu vei mai putea vedea postarile ei sau sa ii dai mesaje.

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu primeste nimic, pur si simplu nu te mai vede deloc si nu mai primeste nici o instiintare de la tine. Evident ca nici tu nu-i mai poti vedea contul-deloc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O daca ce blochezi o persoana pe Face.book, nu vei vedea absolut nimic ce face, ce zice, ce posteaza acea persoana si nici nu puteti vorbi prin mesaje.
Nu ii va aparea nicio notificare. Daca deblochezi o persoana, o poti bloca din nou dupa 48 de ore.
Cand blochezi o persoana pe messenger, puteti sa vedeti postarile de pe Facebook dar nu puteti vorbi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu va mai vedeti postarile/comentariile/ like-urile reciproc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sesisez moderatorii TPU ca cineva de aici foloseste conturi multiple

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, nu primeste notificare, si da nici tu nu poti vedea profilul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Nu, nu primeste notificare, insa nu va mai puteti vedea postarile reciproc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ea nu va primi notificare sau ceva de genul, însă nu o sa iti poata vedea profilul tau, iar nici tu nu ii vei putea vedea profilul ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hey, dacă o blochezi pe messenger, nu îți mai poate da mesaje, dar vede comversația, dar dacă o blochezi pe Facebook ( de pe profil ) ea nu mai vede mesajele pe care le-ai trimis tu, postările și comentariile!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează