|

Buna! Deci, cu ceva vreme in urma am arhivat cateva poze intr-un "WinRaR archive" la care i-am pus parola. Acum voiam sa intru sa vad acele poze dar nu imi mai amintesc parola sad Exista vreo solutie pentru a putea sa imi recuperez acele poze? Sau nu mai e nimic de facut.

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Iris,

Pentru a extrage arhiva poti folosi un "RAR password unlocker" pe care il poti descarca de pe Internet. Gasesti aici o metoda de a seta parole sigure si usor de retinut http://oradenet.salvaticopiii.ro/......eni-contul

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Încearcă să-ți amintești parola pe care ai pus-o. În caz că nu îți amintești parola, dar crezi că parola pe care ai pus-o nu este prea lungă poți să folosești un program de tip Brute force. Acest tip de program va încerca să-ți ghicească parola, chiar pentru asta a fost creat, pentru cei ce au uitat parola. Acest program va încerca fiecare literă și cifră, adică va încerca de exemplu cu a, dacă nu merge aa, dacă nu merge aaa, și tot așa, apoi dacă nu merge va încerca ab, ac, ad și tot așa, adică va încerca fiecare variantă, va dura destul de mult timp, dar o să-ți afle parola până la urmă dacă a fost una scurtă, preferabil cu mai puțin de 8 caractere.

Poftim un tutorial folositor, și asta e cam singura metodă, cel puțin singura metodă pe care o poate folosii oricine, în caz că nu ești vreun expert în programare și informatică.

https://www.youtube.com/watch?v=zNgAduZTYi4

| explică (pentru Iunix):

Multumesc mult! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: